ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.10

Απλοί θεατές (Μαντέληδων)

ΠΡΩΤΑ νοιάστηκε για τα «μυστικά δείπνα». Πριν τον πάρουν χαμπάρι στο κόμμα, πριν το μάθει ο Ανδρέας που έπνεε τα λοίσθια. Με τους πιστούς του ο Σημίτης, με την πονηρία του, με τις…αρχές του. Με τι άλλο; Με τους συνεργάτες του! Κάποιοι έσπευσαν δίπλα του, απ’ την πρώτη ώρα. Αργότερα τους είπαν εκσυγχρονιστές. Άλλοι περίμεναν να καθιζάνει το «κίνημά» τους στο Κίνημα και να στεφθούν άρχοντες, «εν τη βασιλεία του». Άνθρωποι του Ανδρέα έγιναν άνθρωποι του Σημίτη και σήμερα του Γιώργου. Aνάμεσά τους άνθρωποι της «Λέσχης» κι άλλοι μεταμορφωμένοι σε εκσυγχρονιστές για τις ανάγκες της στιγμής και την πολιτική τους μακροημέρευση.

ΣΤΑ χέρια των Γιάννων τα οικονομικά της Ελλάδας, οι εξοπλισμοί στους Άκηδες oι μεταφορές και επικοινωνίες στους…Μαντέληδες κι όλοι τους έκαναν το ΠΑΣΟΚ με ΠΑΣΟΚ να μη μοιάζει. Για να πλακώσουν, ύστερα, οι «σεμνοί και ταπεινοί» και να τα κάνουν λίμπα.

ΣΤΑ ξένα το 65/χρονο…παλικαράκι για μπίζνες (με «μαγιά» από μίζες) και δεν του καίγονταν καρφί. Τον κάλεσαν και ήρθε. Δεν έπιασε μπαρούτι η μύτη του κ. Μαντέλη και αψήφησε τον κίνδυνο (ποιον κίνδυνο;). Ήρθε, κατέθεσε, μας στραβοκοίταξε για τη…ενόχληση και ετοιμάζει τις βαλίτσες του. Το Αζερμπαϊτζάν θα’ ναι περήφανο για τον «υψηλό» φιλοξενούμενό του. Για το…καμάρι του Σημίτη, που του έλειπε το ντέφι και μια…αρκούδα με το χαλκά της για να’ ναι φτυστός του πανηγυριού διασκεδαστής. Με τη μόρφωση των παιδιών του χρεωμένη στη Siemens από’ κει σε ‘μας. Δεν πιάσαμε τον ποντικό. Μπήκε μόνος του στη φάκα, με την πόρτα μόνιμα ανοιχτή. Εμείς, απλά, κοιτάμε κι αποθαυμάζουμε. Τον θρασύ Μαντέλη και το κοιμώμενο Κράτος.

ΝΑ δεις που το φευγιό του θα τυλιχτεί στη δαιδαλώδη και αναποτελεσματική νομοθεσία μας. Και οι «ανακριτές» του; Θα (παρα)μείνουν με τις συνεδριάσεις και τις «χρυσές» υπερωρίες τους. Κι εμείς; Με το στόμα ανοιχτό! Και με τον κ. Σημίτη να συνιστά «αποστάσεις» παριστάνοντας τον…κινέζο. Ο κ. Μαντέλης ομολόγησε το μικρό ψέμα για να κρύψει το μεγάλο. Εμείς ψαχνόμαστε για…ψιλά να κλείσουμε την τρύπα και κάποιοι «επαναστάτες» αφήνουν «μολότοφ» σε πόρτες και περάσματα. Άλλοι πυροβολούν αθώους φύλακες. Στην «αχρωματοψία» τους, βλέπεις, δεν διακρίνουν κεφάλια…Μαντέληδων.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

thanikolaidi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: