ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.5.10

ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΗΠΑ:Υποστηρίξαμε (οι Η.Π.Α) σπάταλες, “αριστεροτραφείς” κυβερνήσεις, το είδος που συνήθως αποκαλούμε σοσιαλιστικές δημοκρατίες…

Υποστηρίξαμε (οι Η.Π.Α) σπάταλες, “αριστεροτραφείς” κυβερνήσεις, το είδος που συνήθως αποκαλούμε σοσιαλιστικές δημοκρατίες…

Διαβάστε τι αναφέρεται στο άρθρο δημοσιογράφου του Bloomberg We made Greece that way

Δείτε μια άλλη εξήγηση: Η Ελλάδα δεν έγινε μόνη της αυτό που είναι, εμείς την “φτιάξαμε” κατ αυτό τον τρόπο !!!

Υποστηρίξαμε (οι Η.Π.Α) σπάταλες, “αριστεροτραφείς” κυβερνήσεις, το είδος που συνήθως αποκαλούμε σοσιαλιστικές δημοκρατίες…

Οι συνέπειες αυτής της συμφωνίας ήταν ιδιαίτερα δραματικές στην Ελλάδα του 1980. Πρωθυπουργός ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού. Στους Αμερικάνους διπλωμάτες ο Παπανδρέου έμοιαζε ασταμάτητος και “τρομακτικός”.

Για αυτούς που δεν γνωρίζουν ήταν μέρος μιας δυναστείας. Ο πατέρας του Γεώργιος είχε επίσης ηγηθεί της Ελλάδας. Ο Αντρέας λειτούργησε με την απρόσβλητη εξουσία αυτών που τον απελευθέρωσαν από την χούντα. Είχε μάθει και διδάχθηκε οικονομικά στο πανεπιστήμιο της Μινεσότα (εκεί γεννήθηκε ο νυν πρωθυπουργός), στο Χάρβαρντ και στο Μπέρκλεϊ.

Αλλά ο Παπανδρέου σταμάτησε την αντίθεση σε σοβαρά θέματα ασφαλείας: Η Ελλάδα παρέμεινε στο ΝΑΤΟ. Επέτρεψε στους Αμερικάνους να κρατήσουν στρατηγικές βάσεις στο Εληνικό και την Κρήτη.

Η ενίσχυση-βοήθεια ήταν τόσο μεγάλη, ώστε οι Αμερικάνοι αποφάσισαν να “αγνοήσουν” την οικονομική πολιτική του. Πόσο άσχημα θα μπορούσε να πάει έξαλλου ένας οικονομολόγος του Χάρβαντ;

Προέβη σε μια ραγδαία επέκταση του κράτους, τέτοια ώστε οι κρατικές δαπάνες να εκτοξευθούν από το 30% του 1980, στο 50 % επί του ΑΕΠ το 1990.

Δανείστηκε τόσο πολύ ώστε στην εποχή του (1981-90) το χρέος ανήλθε στο 111 %, από το 29% που ήταν κατά μέσο όρο το χρέος το 1970.

Το χρέος ανέβηκε, το ΑΕΠ μειωνόταν και η ανεργία είχε φτάσει το 8%.

Μάλλον είναι καιρός να επανεξετάσουμε την παλιά Ευρωπαϊκή σοσιαλιστική περίοδο.

Σίγουρα η Σοσιαλιστική δημοκρατία σταθεροποίησε κάποτε τον κόσμο.

Αλλά οι συνέπειες της τον αποσταθεροποιούν τώρα !!!

exomatiakaivlepo


Δεν υπάρχουν σχόλια: