ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.5.10

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΒΟΥΛΑ" Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ. ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ " ΙΣΤΟΡΙΑΣ" ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

Στο τραπέζι τα εξοπλιστικά, η βίζα και τα σχολικά βιβλία



Ενα ισχυρό ταμπού αναμένεται να σπάσει κατά την επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού Ρ.Τ. Ερντογάν στην Αθήνα στο τέλος της εβδομάδας. Οι υπουργοί Παιδείας των δύο χωρών θα υπογράψουν -εκτός απροόπτου- συμφωνία για την αμοιβαία αναθεώρηση των σχολικών βιβλίων ιστορίας, προκειμένου να αποφεύγονται αναφορές που καλλιεργούν προκαταλήψεις και φοβικά σύνδρομα.

πηγη

=============================================================

"Αναθεώρηση" στην οδύνη και την σφαγή των Ελλήνων από τον Οθωμανικό ζυγό !! Όταν Έθνη και λαοί καταγγέλλουν μέχρι και σήμερα τους σφάχτες!!

"Φοβικά σύνδρομα" οι μνήμες και η διδαχή της πραγματικής ιστορίας.

Κατανοούμε απόλυτα να δημιουργούνται "φοβικά σύνδρομα" στον αναλφάβητο Τουρκικό λαό ο οποίος τυχαίνει άκρατης εκμετάλλευσης από το στρατιωτικοπολιτικό Τουρκικό κατεστημένο........... αλλά είναι ανήκουστο να χαρακτηρίζεται δια στόματος Πρωθυπουργού ως ώριμος ο Ελληνικός λαός ..ΜΟΝΟΝ .....για να βάλει πλάτη στις εκτρωματικές και οσφυοκαμπτικές άχρηστες ανίκανες ανέντιμες και αδίστακτες Πολιτικές του..... και ταυτόχρονα ως ανώριμος και με "φοβικά σύνδρομα" και πρέπει να τύχει "ψυχαναλύσεως" με ΨΥΧΑΝΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΗ ΝΕΝΕΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..... ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο "ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: