ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.10

ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ο Τούρκος Υπουργός «Πολιτισμού» & Τουρισμού, συνοδευόμενος από 8 συναδέλφους του, επισκέφθηκε το Μουσείον της Ακροπόλεως, όπου αντήλαξε αναμνηστικά με τον εγχώριο ομόλογό του – τον «συνεξόριστο» του Πρωθυπουργού μας κύριο Γερουλάνο, στον οποίο προσέφερε (άραγε όντως ως αναμνηστικό ή μήπως ως εξεταστέα ύλη;) το βιβλίο «Αρχαίες Πόλεις στην Τουρκία». «Κι εκείνος δεν απάντησε…». Και όλ’ αυτά υπό την Σκιάν του Ιερού Βράχου. Όπου, κατά την διάρκεια του Αγώνα της Παλιγενεσίας, οι επαναστατημένοι ραγιάδες πολιορκούσαν τους τυράννους τους, που είχαν ταμπουρωθεί στο τότε Φρούριο της Ακροπόλεως. Οι πολιορκητές διαπίστωσαν πως οι αποκλεισμένοι Τούρκοι, ελλείψει πυρομαχικών, κατέστρεφαν τους κίονες του Παρθενώνα, για να αφαιρέσουν το μολύβι, που, ως συνεκτικό των τμημάτων τους, υπήρχε εντός τους, να το λιώσουν και να κατασκευάσουν σφαίρες. Κι οι αγράμματοι βοσκοί, οι αγροίκοι κλέφτες, οι κατατρεγμένοι ραγιάδες έστειλαν μήνυμα στους πολιορκημένους Τούρκους. Μην καταστρέφετε τα μάρμαρα και σας δίνουμε εμείς σφαίρες (για να μας πολεμήσετε και ίσως να μας σκοτώσετε!).



Έτσι γινήκανε, κυρ Παύλε Γερουλάνε, οι «Αρχαίες Πόλεις», που σου χάρισε ο μουσαφίρης σου. Εκείνος το γνωρίζει πολύ καλά, αλλά με την ανατολίτικη πονηριά του το αποσιωπά. Εσύ;

οπωπητήρ

Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: