ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.5.10

Οι Αυστραλοί δίνουν το παράδειγμα

Οι διεθνείς τραπεζίτες κρατούν την ανθρωπότητα σε κατάσταση ομηρίας. Πότε θα σκάση η «βόμβα»;

Την επιστροφή των χρημάτων τους ζητούν πάνω από μισό εκατομμύριο Αυστραλοί, οι οποίοι αναμένεται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, στρεφόμενοι ομαδικά κατά των υψηλών χρεώσεων των τραπεζών σε περίπτωση καθυστέρησης μίας δόσης (σας λέει κάτι;), υπέρβασης πιστωτικού ορίου, κλπ. Εάν οι καταναλωτές κερδίσουν, τότε οι Τράπεζες θα υποχρεωθούν να τους επιστρέψουν 5 δισ. δολάρια.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ομοδικία στην ιστορία του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Αυστραλίας και αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες αναδιαρθρώσεις του συστήματος.

Ο διευθυντής του δικηγορικού γραφείου Μορίς Μπλάκμπερν, που χειρίζεται το θέμα, δηλώνει, ότι η προσφυγή αφορά δεκάδες τράπεζες.

Στην Ελλάδα, που η καταναλωτική συνείδηση βρίσκεται στα τάρταρα, μία τέτοια κίνηση όπως αυτή στην Αυστραλία φαντάζει αδύνατη. Αλλά εκεί θα πείτε υπάρχει Κράτος και οι δικαστικές αποφάσεις είναι αποφάσεις, όχι απλά χαρτιά που τα βάζουμε στο συρτάρι γιατί κανένας δεν θα μας ελέγξει ποτέ. Εδώ, στην Ελλάδα, οι ελάχιστοι που στράφηκαν κατά των Τραπεζών, όπως ας πούμε για το ζήτημα της είσπραξης προμήθειας για κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου, είδαν τις υπέρ αυτών αποφάσεις να υλοποιούνται μετά από 5 χρόνια…

Επειδή όμως τα πράγματα σχετικά με την ασυδοσία των τραπεζών έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, πιστεύω, ότι είναι θέμα χρόνου να σκάσει η «βόμβα» της αγανάκτησης του κόσμου και να τις πάρουν …σβάρνα!

alkimos

Δεν υπάρχουν σχόλια: