ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.5.10

ΣΥΝΤΑΓΗ "ΙΩΑΝΝΙΔΗ" ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...ΣΗΜΕΡΑ ! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ??



Στην δοκιμασμένη συνταγή του δικτάτορα Ιωαννίδη έχει επιδοθεί η σημερινή κυβέρνηση ΓΑΠ.
Το 1974 ο δικτάτορας Ιωαννίδης προκειμένου επιδείξει την "πυγμή" του για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και την παύση της εκμετάλλευσης των πολιτών από τους "μαυραγορίτες" κρεατεμπόρους στην Αττική προέβη σε μια άνευ προηγουμένου δίωξη και έλεγχους στην κρεαταγορά των Αθηνών ώστε να γίνει συμπαθής στον ήδη οργισμένο Ελληνικό λαό.
Εκείνη την εποχή το χουντικό καθεστώς Ιωαννίδη αφού συνέλαβε τους Μαυραγορίτες της κρεαταγοράς επιδόθηκε κατόπιν στην δημοσιοποίηση των Ονομάτων και των στοιχείων των συλληφθέντων με φανταχτερά πρωτοσέλιδα του ελεγχόμενου τότε από το καθεστώς Τύπου.
Ενώ ο Ελλαδικός κόσμος ήταν λοιπόν απασχολημένος με τα επικοινωνιακά τρικ του δικτάτορα ,τα οποία ο τότε σε διατεταγμένη Υπηρεσία τύπος ,φρόντιζε να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του Ελληνικού λαού ,η Χούντα των Αθηνών ξεπουλούσε τους αδερφούς Κύπριους και την Κύπρο στην Τουρκία.

Σήμερα εν έτη 2010 βιώνουμε κάτι αντίστοιχο και εν πολλοίς ταυτόσημο λόγω και της χρονικής περιόδου όπου την χώρα μας την επισκέπτεται ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν.
Όλα τα πρωτοσέλιδα του Τύπου αλλά και τα δελτία ειδήσεων ραδιοφώνου και τηλεοράσεως καταπιάνονται με εκτενείς αναφορές στην δημοσιοποίηση των φοροφυγάδων γιατρών τους οποίους "τσίμπησαν" οι έλεγχοι των φοροράμπο. Αύριο έρχεται ο Τούρκος Πρόεδρος με την αυτοκρατορική συνοδεία του....
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ!!!!!
ΛΕΤΕ ΝΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ" ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: