ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.10

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ....ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Σήμερα καταγγέλθηκε στην ουσία η δεξιά τρομοκρατική πολιτική ΠΑΣΟΚ και η νηπιακή πολιτική σκέψη του προέδρου του ΓΑΠ.
Η αρχή του τέλους ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ για το υποχείριο Πρωθυπουργό που δεν ντράπηκε μέσα στον οίκο της Δημοκρατίας και επί βήματος να δηλώσει ανενδοίαστα ότι το νομοσχέδιο το οποίο σήμερα πρόκειται να ψηφιζόταν από την Ελληνική αντιπροσωπία ήταν προϊόν σύνταξης του ΔΝΤ.
Γνήσιοι πατριώτες και σύντροφοι , η γλοιώδης σκοπιμότητα αλλά και ο όλεθρος που σπέρνει η κυβέρνηση αυτή σήμερα αποκαλύφθηκε από την αντιμετώπιση την οποίαν είχαν οι τρεις πιστοί σύντροφοι στα ιδανικά και στην φυσιογνωμία του κόμματος ,που ο ιδρυτής και πρόεδρος του χάραξε με γνώμονα την ΠΑΤΡΙΔΑ και τον λαό της χώρας τιμώντας τους αγώνες για ελευθερία ,λαϊκή ανεξαρτησία ,εθνική κυριαρχία ,και κοινωνική συνοχή.
Ο νυν ανίκανος πρόεδρος του κόμματος που δια των ακροδεξιών θέσεων και πρακτικών που διακατέχεται ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ όλους εμάς ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ των πατριωτικών αγώνων πρέπει να εξαλειφθεί
Ο Πρόεδρος ΓΑΠ φορώντας τις επιβαλλόμενες από τους κηδεμόνες του έξτρα λάρτζ παρωπίδες , αποδομεί ότι έχτισαν οι προπάτορες του κινήματος.
Σήμερα είναι ημέρα αποφάσεων των γνήσιων πατριωτών του κινήματος για την ανατροπή του σκοταδιστής μυαλοφυγόδικου οσφυοκάμπτη ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΊΑ ΓΑΠ και της κυβέρνησης του.

Το ποτήρι ξεχείλισε!!! Όλοι στους δρόμους.... μαζί με τον λαό που αγωνιά για το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του. Αγώνα να ξεριζώσουμε τον Βαυκαλίζοντα ως μεταρρυθμιστικό παράγοντα ΓΑΠ .
Αγώνα για τον εκδιωγμό των υπόδουλων λακέδων που χαντακώνουν την Ελληνική κοινωνία!
Μαργαρίτης Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: