ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.5.10

"Θα μας πάρουν με τις πέτρες"! Στα δύο η πλειοψηφία της ΕΝΑΕ.

Πιέσεις για τη διεξαγωγή και νέου συνεδρίου για τον Καλλικράτη δέχεται, ο πρόεδρος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος Δημήτρης Δράκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης ισχυρές πιέσεις για τη διεξαγωγή συνεδρίου με στόχο φυσικά την απόρριψη του Καλλικράτη ασκούν ο γενικός γραμματέας της ΕΝΑΕ Νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός και οι Νομάρχες Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Κουρής, και Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης.

Από την άλλη πλευρά συνετή στάση κρατούν ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης, νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος, ο αντιπρόεδρος της ΕΝΑΕ και υπερνομάρχης Δράμας- Καβάλας- Ξάνθης Κωνσταντίνος Τάτσης και το μέλος του διοικητικού Συμβουλίου, νομαρχιακός σύμβουλος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Πέρα από το ρήγμα στην πλειοψηφία της ΕΝΑΕ τις πιο ισχυρές πιέσεις ασκεί ο Νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Κουρης, παρά το γεγονός ότι δεν μετέχει καν στο διοικητικό συμβούλιο. Πληροφορίες τον θέλουν να διαφωνεί πλήρως με τον Καλλικράτη γιατί στην περιοχή του δεν δημιουργήθηκε ένας μεγάλος μητροπολιτικός δήμος, ο δήμος Μεσογαίας, όπου τον ενδιέφερε να θέσει υποψηφιότητα.

Ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ και τα στελέχη που δεν θεωρούν απαραίτητη τη διεξαγωγή του συνεδρίου, θέτουν σύμφωνα με πληροφορίες και ένα ακόμη ζήτημα.

Πώς είναι δυνατόν σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για όλους τους πολίτες η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση να σπαταλά τόσα χρήματα σε συνέδρια; «Θα μας πάρουν με τις πέτρες» ακούστηκε από μια φωνή, βαθιά μέσα από τα γραφεία της Μεσογείων.


- Υπέρ της μη διεξαγωγής νέου συνεδρίου τάσσεται και η παράταξη ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ με επικεφαλής το Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα

.e-aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: