ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.5.10

ΟΤΕ: "Δεν έχουν μεταφερθεί χρήματα στη Γερμανία"...(..ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ)

"Ο ΟΤΕ δεν έχει κλείσει κανένα λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα, δεν έχει μεταφέρει χρήματα στη Γερμανία, ούτε διατηρεί καταθέσεις σε γερμανικές τράπεζες".

Τα παραπάνω αναφέρει ο Οργανισμός σε ανακοίνωση του σχετικά με την ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Δημήτρη Κουσελά, Ανδρέα Μακρυπίδη, Στάθη Κουτμερίδη, Γιάννη Κουτσούκου και Αφροδίτης Παπαθανάση προς τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων.

"Ο ΟΤΕ θεωρεί το περιεχόμενο της ερώτησης τελείως αβάσιμο", καταλήγει η ανακοίνωση.
ΠΗΓΗ
==================================================================
ΣΧΕΤΚΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ:
Βγάζουν έξω τα λεφτά, τι φοβούνται;Ερώτηση 5 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη μεταφορά 500.000.000 ευρώ από τον ΟΤΕ στη Γερμανία.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΕ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ..
Γιάννη Παπαϊωάννου :Ας ρίξουμε μια ματιά στην Αργεντινή. Το κεφάλαιο, οι δημοσιογραφοι και η αστική τάξη στήριζαν την κυβέρνηση ντε λα Ρούα της Αργεντινής (με πάθος) και για όσο χρόνο η χώρα ήταν στο ΔΝΤ. Στην ουσία όμως κερδίζαν χρόνο αποφεύγοντας πιθανή εξέγερση. Ο χρόνος χρειάζονταν για να ρευστοποιήσουν τυχών περιουσιακά στοιχεία και να φύγουν από την χώρα. Όι περισσότερες μεγάλες εταιρείες πρόλαβαν και έφυγαν και όταν τα χαμηλά λαϊκά στρώματα αντιλήφτηκαν τι είχε συμβεί οι τράπεζες κλείδωσαν για αυτούς. Στην χώρα όλα τα λεφτά είχαν γίνει δολάρια και ήταν εκτός συνόρων. Η ανδρείκελο-κυβέρνηση ντε λα Ρούα θα δώσει εντολή ώστε το όριο ανάληψης από την τράπεζα για τους απλούς πολίτες να είναι πλέον μόνο 200 πέσος. Τελικά οι πολίτες της Αργεντινής εξεγέρθηκαν αλλά διαπίστωσαν οτι ήταν πολύ πολύ αργάΚαι φυσικά εδώ πρέπει να αναφερθεί ότι οποιοδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: