ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.5.10

Διπλωματία και απειλές για τα πυρηνικά του Ιράν

thumb

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών κάλεσε το Ιράν να στείλει αμέσως στην Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενεργείας των Ηνωμένων Εθνών την πρότασή του, που αποτυπώθηκε στη συμφωνία ανταλλαγής πυρηνικών καυσίμων που υπέγραψε με την Τουρκία, με τη μεσολάβηση της Βραζιλίας!

Το Ιράν δεν έχει ενημερώσει ακόμα την Υπηρεσία αυτή του ΟΗΕ για τη συμφωνία, την οποία οι δυτικές χώρες θεωρούν ως ελιγμό για να αποφύγει τις κυρώσεις τις οποίες συζητούν στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών οι μεγάλες δυνάμεις.

Ταυτόχρονα, οι Ηνωμένες Πολιτείες υπέβαλαν στο Συμβούλιο Ασφαλείας σχέδιο απόφασης με το οποίο επεκτείνονται οι κυρώσεις κατά του Ιράν, αφού αρνείται να σταματήσει τον εμπλουτισμό του ουρανίου και να δεχθεί χωρίς όρους τις έρευνες και τις επιθεωρήσεις της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας.

Η Τεχεράνη απέρριψε το σχέδιο απόφασης, τονίζοντας ότι είναι απίθανο να εγκριθεί, αλλά και αν ακόμη εγκριθεί, δεν πρόκειται να κάμψει την οικονομία της. Ωστόσο, τη στιγμή που τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας και η Γερμανία συμφωνούν στο σχέδιο των νέων κυρώσεων, η Ρωσία αποφασίζει να θέσει σε λειτουργία τον πυρηνικό σταθμό παραγωγής ενέργειας που κατασκεύασε στο Ιράν τους αμέσως επόμενους μήνες - το αργότερο ως τον Αύγουστο.

Η Ρωσία, μαζί με την Κίνα, συνέβαλε στο να γίνουν πιο χαλαρές οι κυρώσεις με το νέο σχέδιο απόφασης, αλλά δεν αρνήθηκε να υπερψηφιστεί τελικά αυτό το ψήφισμα. Μία από τις παραγράφους του νέου σχεδίου απόφασης απαγορεύει την παράδοση των αντιαεροπορικών πυραύλων S-300 που έχει πουλήσει η Μόσχα στο Ιράν, αλλά δεν έχουν παραληφθεί ακόμη...

Τέλος, οι δύο χώρες που μεσολαβούν για να εκτονωθεί η κρίση με το Ιράν, δηλαδή Βραζιλία και Τουρκία, που είναι αυτή την περίοδο μη μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, προσπαθούν να εξομαλύνουν την κατάσταση και με επιστολή τους στα άλλα μέλη του ανώτατου αυτού οργάνου του ΟΗΕ ζητούν να δοθεί "μια ευκαιρία στις διαπραγματεύσεις" και να μην υιοθετηθούν νέες κυρώσεις κατά του Ιράν!

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: