ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.10

Σημερινός υφυπουργός ήταν στενός συνεργάτης του Τ. Μαντέλη!...


Από το "press-gr"

















Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών την περίοδο 1998-2001, ήταν ο νυν υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης!

Από τον Χρήστο Σοφιανό

Τώρα που ο Τ. Μαντέλης είναι κατηγορούμενος και επίσημα για το σκάνδαλο της Siemens, ακούω ότι έρευνα σε πολιτικό επίπεδο θα γίνει και για τον (στενότερο και ευρύτερο) κύκλο των προσώπων με τα οποία συνεργαζόταν. Και νομίζω ορθώς, χωρίς τούτο να σημαίνει κατ' ανάγκην κάτι επιλήψιμο για τα πρόσωπα αυτά.
Ανατρέχοντας πάντως στη σχετική λίστα, διαπιστώνει κανείς ότι Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο Μεταφορών, κατά την επίμαχη περίοδο που ο κ. Μαντέλης ήταν υπουργός επί κυβέρνησης Σημίτη, ήταν ο...

σημερινός υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής (και βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ) κ. Γιάννης Μανιάτης!!!
Όπως προκύπτει και από το επίσημο βιογραφικό του (δείτε το εδώ), ο κ. Μανιάτης διετέλεσε Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών από τις 20.11.1996 έως τις 14.11.1998 και αναβαθμίστηκε σε Γενικό Γραμματέα του υπουργείου από τον κ. Μαντέλη στις 15.11.1998, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι τις 31.06.2001...

Δεν υπάρχουν σχόλια: