ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.10

Το μετέωρο βήμα του αποπροσανατολισμού


Οι κυβερνώντες αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν είναι ότι όσο ξεδιπλώνουν όλες τις πτυχές των υποθέσεων που σχετίζονται με σκάνδαλα, όχι μόνο δεν ''εξαγνίζονται'' στις συνειδήσεις των πολιτών που τους θεωρούν συνυπεύθυνους, αλλά επιφέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.
Και όσο καθυστερούν να δημιουργήσουν ένα αναπτυξιακό πλαίσιο που θα δώσει ελπίδα στους πολίτες, άλλο τόσο θα δημιουργούν στρατιές απελπισμένων πολιτών. Και η απελπισία είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη χώρα.
Το ζητούμενο σήμερα είναι από που θα παρθεί η πρωτοβουλία ώστε να εκφραστεί το διογκούμενο κοινωνικό ποτάμι της οργής;
Η κυβέρνηση προκειμένου να υπηρετήσει την ευρωπαϊκή "ελίτ" και τα υπερατλαντικά σχέδια μάλλον επέπληξε έναν νέο ιδεότυπο «εμφύλιο» και μάλιστα με ηθικολογίες και συνθήματα που μας παραπέμπουν στην εποχή του ιδιώνυμου! Χωρίς να υιοθετούμε κάποιες παραβατικές συμπεριφορές ορισμένων αλλά η παραβίαση του νομικού πολιτισμού και των δημοκρατικών διαδικασιών δεν μπορούν να τα αντικαταστήσουν με τους "συνταξιούχους δικαστές" και τις δήθεν ανεξάρτητες αρχές του συστήματος (Παυλόπουλου-Ραγκούση) για την τρομοκράτηση και τη διαχείριση των μαζών για τα αυτονόητα, παλιό κόλπο των Πασόκων….
Με πληροφορίες απο το http://politicanea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: