ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.10

Το (κακό) σπυρί

ΠΑΡΕ τη θέση του απολυμένου. Νιώσε την ψυχολογία του, πάρε γεύση απ’ το δράμα του. Ύστερα, πλησίασε έναν συμβασιούχο (ξε)γελασμένο και απογοητευμένο. Κάποιοι στο δρόμο, άλλοι απ’ τα έτοιμα και το μάτι στην Πολιτεία. Με την κρησάρα που δεν αφήνει περιθώρια για εξυπνάδες κυβερνώντων, για μεροληψίες και μεγάλες αδικίες.

ΑΠ’ τη μια οι παραπάνω και στο άλλο της ζυγαριάς η (νεο)ελίτ του δημοσίου και η συμπεριφορά των παλιών και σημερινών κυβερνώντων. Διόρισαν με την ψυχή τους (ουσιαστικά έφτυσαν ΟΛΟΙ τους στο «πτυελοδοχείο», αφόδευσαν…ξαλάφρωσαν) και ο λογαριασμός στα κορόιδα. Και, βέβαια, δεν είναι κορόιδα οι πολιτικοί μας ως βουλευτές με το «αξίωμα» και τις αποζημιώσεις από συνεδριάσεις και ανοιγοκλεισίματα της βουλής. Ούτε οι υπουργοί της εξουσίας, οι πρωθυπουργοί της…στρατηγικής και ΟΛΟΙ τους με τα προνόμια που κάνουν ελκυστικότατο το «επάγγελμα». Θέλουν κορόιδο τον λαό που καλείται να πληρώσει τις αμαρτίες τους, χωρίς, βέβαια, κι ο ίδιος να είναι αθώος του αίματος.

Σ’ ΑΥΤΟ, λοιπόν, το συνονθύλευμα των συμφερόντων και των ανισοτήτων, πάνω-πάνω φαντάζει το…άγος (κατά Πετσάλνικον)-αίσχος (καθ’ ημάς) των διορισμένων και χυδαία προνομιούχων της βουλής. Το πήραν στα αψήφιστα, το πέρασαν στα ψιλά, το θεώρησαν ανώδυνο, προσωρινό και ασήμαντο, ωστόσο, το…σπυρί έχει κακοήθεια και δεν εξαφανίζεται. Ίδρωσε ο «εργολάβος» της υπόθεσης και τωρινός πρόεδρος της βουλής να τους βγάλει λάδι. Τους «συναδέλφους» που διόρισαν και τους «εργαζόμενους» μη θιγούν οι 16 τους και πεινάσουν. Κουβέντα (ούτε καν τ’ όνομα Σιούφας και για τα κεκτημένα επί προεδρίας του πρόφερε ο Πετσάλνικος) και επιμένει, χωρίς να…ανησυχεί. Κι εμείς του(ς) λέμε «κακό του κεφαλιού του(ς)».

ΠΑΝΤΩΣ, ας τους θυμίσουμε πως κυβερνήσεις ισχυρές και λαοπρόβλητες έπεσαν από ένα σφάλμα, λάθος ή παράλειψη που την πήραν στα αψήφιστα. Το «Γουότερ Γκέιτ» «έκαψε» τον Νίξον, ο «λεκές» τον Κλίντον τον…καραμπουζουκλή και τόσοι άλλοι την πλήρωσαν για «ασήμαντα». Αν επιμείνουν, θα το πληρώσουν. Σκληρά, όσο σκληρή και η μοίρα του απολυμένου (και) εξαπατημένου συμβασιούχου.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

thanikolaidi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: