ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.5.10

Η καρμίρω χήρα πρωθυπουργού

Ποιό ταμείο για την απόσβεση του Εθνικού Χρέους; Γιωργάκη, Τζέφρυ΄ή όπως αλλιώς σε λένε καιρός να σοβαρευτείς. Δεν είδες την συνέντευξη της διαδόχου της Μαργαρίτας σε κουτσομπολίστικη εκπομπή; Οκ, δεν έχουμε απάιτηση να ξέρεις σε ποιά μιάς και όλες είναι ίδιες, αλλά να μην δεις το δράμα της τελευταίας γυναίκας του πατέρα σου;
Η Δημητρούλα, η Παναπνδρέου, η Λιάνη ντε, αναγκάζεται να βγει για δουλειά γιατί τα 28 χιλιάρικα σύνταξης το χρόνο πέφτουν κάπου στα 22 χιλιάρικα. Μεγάλο δράμα ζει η γυναίκα η οποία παρεπιπτότνως δήλωσε πως δεν έχει ούτε γκόμενο.
Άνοιξε ρε Τζέφρυ κι ένα λογαριασμό για να καταθέσουμε χρήματα ώστε να μην χρειαστεί να πουλήσει η Μιμίκα τις τρεις μεζονέτες και να μην χρειαστεί να μετακομίσει σε κανά Κολωνάκι που ως γνωστών είναι στο κέντρο και έχει βεβαρημένη ατμόσφαιρα.
Θες να πάθουν τίποτα τα πνευμονάκια της;
Λυπήσου τη. Και βοήθησε κι εμάς που την λυπόμαστε να της δώσουμε κανά ευρώ βοήθειας. Α, και αν υπάρχει κανάς γαλαντόμος να της κάτσει κιόλας γιατί γυναίκα μόνη είναι, ανάγκες έχει, και το είπε και τηλεοπτική εκπομπή.
Βρε ούστ.
panic

Δεν υπάρχουν σχόλια: