ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.5.10

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ "ΠΑΠΑΡΙΑ"... ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ "ΠΑΠΑΡΙΑ"..ΑΛΛΑ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ"

Το Έθνος την 5/03/2009 έγραφε:

Νέος χορός καρατομήσεων

Στο Πολεμικό Ναυτικό στοχοποιήθηκαν αξιωματικοί που διετέλεσαν υπασπιστές ή επιτελείς πρώην υπουργών ή αρχηγών της περιόδου ΠΑΣΟΚ. Εντονο παρασκήνιο στον Στρατό.

Στο Ναυτικό αποστράτευσαν τους αρχιπλοίαρχους Ι. Ζώτο, συνεργάτη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, και Ν. Κρυονερίτη καθώς και τον πλοίαρχο Αν. Κάτσαρη, υπασπιστές υπουργών του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, αποστρατεύτηκαν δέκα αρχιπλοίαρχοι: Ι. Ζούζιας, Ν. Κρυονερίτης, Τ. Βολάνης, Ν. Νάννος, Αν. Ξενάκης, Ι. Λιγνός, Ι. Ζώτος, Γ. Νούσης, Αλ. Κοκκινίδης και Λ. Συρμαλής. Επίσης αποστράτευσαν είκοσι πλοιάρχους: Αν. Κάτσαρης, Κ. Κοκολάκης, Ορ. Κλεισιούνης, Π. Καλυβίτης, Ν. Γουργούρης, Κ. Τσιώτος, Ν. Μιχαλάκος, Ι. Κιτριλάκης, Δ. Σχοινάς, Π. Αντωνάκος, Ν. Χατζηδάκης, Κ. Γέρος, Αλ. Καψής, Δ. Παρασκευαϊδης, Ν. Παπαδόπουλος, Π. Ασπροδίνης, Δ. Μαυρίκης, Λ. Νασόπουλος, Ευ. Χριστόπουλος και Αθ. Παπαζιτζές.

Ο αρχιπλοίαρχος Ν. <span class=

Ο αρχιπλοίαρχος Ν. Κρυονερίτης.
===================================================================
Σήμερα ο χθεσινός Αρχιπλοίαρχος Κρυονερίτης ...επανήλθε στις τάξεις του ΠΝ ως "αντιστασιακός"με τον βαθμό του Υποναυάρχου..... Σημειώνουμε !!! ότι η επαναφορά του κ Κρυονερίτη εν όψει μη ύπαρξης ειδικών περιστάσεων που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν κάτι τέτοιο, αποτελεί πολιτική επιλογή.!!!!!!!

Το θέμα για την "κατάσχεση" παραχώρηση της εκτάσεως του ΠΝ στο Βοτανικό για την ανέγερση Τζαμιού είναι γνωστή.!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ...ΜΕ "ΠΑΠΑΡΙΑ" Θ. ΤΣΑΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ!!!!





ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ " ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΥ "ΠΑΠΑΡΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .....

Σημείωση: Άξιος ο μισθός του "αντιστασιακού"!!! Επανέφεραν ένα γαλονάτο δουλικό για να δίνει ασυνάρτητες απαντήσεις!!! ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ


Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΑΚΑΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο "ΤΑΦΟΣ" ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟ" ΝΑΥΑΡΧΟ ΤΟΥ ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: