ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.5.10

Αντιφάσεις Κοντού!!!

Αντιφάσεις Κοντού, που καταρρίπτουν και τα επιχειρήματα της ΝΔ για προανακριτική κατά του υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου και δικαιώνουν την απόφασή του να πάρει πίσω την σκανδαλώδη συμφωνία που πρότειναν οι μοναχοί λίγο πριν τις εκλογές του 2009! Από την μια τονίζει ότι «οι ανταλλαγές γίνανε, για να σωθούν τα 25.000 στρέμματα των ακτημόνων αγροτών της Θράκης», οπότε υπάρχει παραδοχή ευθύνης ως προς τις ανταλλαγές και από την άλλη «αν ήθελε ο Παπακωνσταντίνου θα μπορούσε με την απόφαση που πήρε πίσω, να σταματήσει τις ανταλλαγές»!
Δηλαδή, από την μία μας λέει ότι τις ανταλλαγές τις έκαναν για να μην χάσουν οι ακτήμονες τα χωράφια τους, αλλά από την άλλη κατηγορεί τον Παπακωνσταντίνου που δεν προχώρησε στην ακύρωση των ανταλλαγών που θα μας επανέφερε στο προηγούμενο καθεστώς, η λίμνη να περιέλθει στην Μονή! Καθεστώς στο οποίο οδηγηθήκαμε με την μη έκδοση της απόφασης του Πρωτοδικείου Ροδόπης στις αρχές του 2004 (για την οποία τιμωρήθηκαν η Πρόεδρος Ψάλτη και οι Εφραίμ και Αρσένιος), καθώς και με την υπογραφή Δούκα για την μη έκδοση της απόφασης αυτής!!!
Οι φορείς της Ξάνθης σε βάλανε μπροστά Αλέκο Κοντέ, για να μην χάσουν οι ακτήμονες της Θράκης τα κτήματά τους και όχι για να χαρίσετε την μισή Ελλάδα στους μοναχούς!!! Ακούστε απόσπασμα του βουλευτή Αλέκου Κοντού στο 3ο Πρόγραμμα Ξάνθης.

piazza

Δεν υπάρχουν σχόλια: