ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.10

Ο κ. Ερντογάν με ύφος που δεν έχει ουτε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ μας είπε οτι αν δεν πειθαρχήσουμε στα ΜΈΤΡΑ, τότε δεν θα επενδύσει στην Ελλάδα...

.
Με ύφος αμερικανού του ΄50 ο Ερντογάν
Με ύφος ισχυρού που θα μας δώσει λεφτά να μας σώσει αν είμαστε καλά παιδιά, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήρθε στην Αθήνα, για να βελτιώσει το κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Ο κ. Ερντογάν με ύφος που δεν έχει ουτε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ μας είπε οτι αν δεν πειθαρχήσουμε στα ΜΈΤΡΑ, τότε δεν θα επενδύσει στην Ελλάδα. Απαίτησε μάλιστα και απο την αντιπολίτευση να κάτσει καλά και να ψηφίσει τα μέτρα για να ξεπεράσουμε την κρίση. Ωραίος τύπος...
Τελικώς η επίσκεψη δεν...

υπήρχε σοβαρός λόγος να πραγματοποιηθεί αφού και ο Ερντογαν έρχεται με την συνοδεία των αεροπλάνων του, δείχνοντας οτι οι θέσεις του είναι το ίδιο άκαμπτες οπως και ολων τωβν τουρκικών κυβερνήσεων.
Θέλει για τα πάντα αμοιβαιότητα, δηλαδή για κάθε κίνηση πρέπει να έχει αντάλλαγμα και βεβαίως θέλει να πετάνε και τα ελληνικά πολεμικά άοπλα πάνω απο την ελληνική επικράτεια.
Το χειρότερο: παρενέβη και στην ελληνική πολιτική σκηνή κάνοντας μαθήματα συμπεριφοράς στην αντιπολίτευση.
Η επίσκεψη του κ. Ερντογάν έδειξε οτι τελικώς οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι μια δύσκολη υπόθεση. Ακόμα και στις οικονομικές υποθέσεις για τις οποίες υποτίθεται οτι θα υπάρξει πρόοδος, δεν φαίνεται οτι μπορεί να γίνουν πολλά βήματα.
Σε οτι αφορά δε τα στρατιωτικά θέματα και το Κυπριακό ο κ Ερντογάν δεν διαφέρει σε τίποτα απο τους στρατιωτικούς του.
Από το "ΔιαΔίχτυ"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

XESTIKAME