ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.5.10

ΠΙΣΩ!! ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕ ...ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS... Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ

=======================================

Φασιστική επίθεση του Γ.Καρατζαφέρη στα blogs

troktiko

Επίθεση κατά των Blogs έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης επειδή προφανώς ενοχλείται από τις αποκαλύψεις που γίνονται. Ο εκπρόσωπος της φασιστικής ιδέας και της ακροδεξιάς άποψης να ελέγχουμε τους πάντες και τα πάντα και να τα γνωρίζουμε, ζήτησε να γράφουν τα blogs επώνυμα κάτι που βέβαια ο ίδιος δεν ξέρει ότι είναι αντίθετο με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Ακριβώς επειδή το λέει ο Γ.Καρατζαφέρης δεν μπορεί να τον πάρει κανείς στα σοβαρά και πλέον το δικό μας blog θα αρχίσει έναν ανένδοτο αγώνα κατά του φασιστικού καθεστώτος που θέλει να επιβάλει το κόμμα που έχει στελέχη που κρατούσαν ρόπαλα σε νεανική ηλικία αλλά και βουλιμικό αρχηγό.
Τα γράφουμε τα γεγονότα όπως είναι και αυτός σας τσούζει. Έλα, όμως που δεν θα σας περάσει.
Μήπως τα portals που είναι επώνυμα και διασύρουν τον κόσμο τα έχετε ακουμπήσει ή μήπως τις εφημερίδες που παίρνουν δάνεια και κρατικές χορηγίες για να συκοφαντούν ΜΕ ΔΟΛΟ και εν γνώση των όσων κάνουν.
Ότι σας πονάει το φέρνετε στην βουλή αλλά αυτή την φορά δεν θα σας περάσει. Νόμιμα είναι τα blogs και δεν παράγουν πορνεία ούτε κλέβουν τον Ελληνικό λαό.
Θα μας απαντήσει ο Γ.Καρατζαφέρης πόσα blogs έχει το κόμμα του στην διάθεση του για να επιτίθεται σε μη αρεστά κομματικά στελέχη;
=========================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε όποια φασιστοειδή νοοτροπία. Τον ΚΑΡΑΤΖΑ-ΦΥΡΕΡ θα εξαιρέσουμε????

Δεν υπάρχουν σχόλια: