ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.5.10

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ...Ο ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ....ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑ BLOGS

Διαβάζουμε στο troktiko ότι ο εκπρόσωπος τύπου είχε το θράσος να καταφερθεί ενάντια στην ελεύθερη έκφραση των blogs και μάλιστα να απευθύνει ξεδιάντροπα ευθεία απειλή λέγοντας συγκεκριμένα .."Θα πάρουν την απάντηση τους τα blogs"!
Μέχρι εχθές γνωρίζαμε ότι ο "εκπρόσωπος τύπου" της εκάστοτε κυβερνήσεως είναι φερέφωνο της κυβερνητικής εξουσίας με αντικειμενικό σκοπό την παραπληροφόρηση και την λογοκρισία....σήμερα ο κύριος Πεταλωτής ανήγαγε το μέχρι "πρότινος" συνηθισμένο καθήκον του ως εκπρόσωπος τύπου ,....που σημειωτέον τα πηγαίνει περίφημα άξιος ο μισθός για την θέση του .... , και σε καθήκον με αρμοδιότητες "στρατοπεδάρχη"!!
Κύριε εκπρόσωπε...... σας ενημερώνουμε και παράλληλα σας το ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ....ότι τα blogs συντέλεσαν καταλυτικά στην 'αναρρίχηση" του κόμματος σας στην εξουσία αποκαλύπτοντας την ερμαφρόδιτη διακυβέρνηση του πιο άχρηστου πρωθυπουργού που κυβέρνησε ποτέ αυτόν τον τόπο!!! Αν νομίζετε ότι η ελεύθερη έκφραση των blogs είναι ανάλογη των αργυρώνητων φυλλάδων που λέγονται εφημερίδες αλλά και γενικώς όλων των ΜΜΕ που έως σήμερα εξουσιάζετε "λαδώνοντας τα " για να μην βγάζουν τα άπλυτα σας στην φόρα με την κρατική διαφήμιση την οποία τους παρέχετε αφειδώς διασπαθίζοντας το δημόσιο χρήμα ............ πλανάστε πλάνην οικτράν!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ..... ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ!!..... ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΗ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΨΙΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΝΕΚΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ!!



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαυρογιαλούρος - Τζέφρυ - Γιωργάκης - Μπάμιας - Παπατζής είναι υπεύθυνος για την στάση του Πεταλωτή. Κάτω τα χέρια από τα μπλογκς λαμόγια!

Unknown είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ "ΤΙΠΟΤΕ" ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ!!!!
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ!