ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.5.10

EN ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙ (ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)....


Στην πρόσφατη κοινή συνέντευξη των Παπανδρέου - Ερντογάν, τέθηκε από τον δεύτερο το ζήτημα του Φετιχιέ Τζαμί. Ο φιλότουρκος και υπέρμαχος της ελληνοτουρικής φιλίας Προθυπουργός μας, διαβεβαίωσε περηχαρής τον Ερντογάν, ότι «Ήδη εμείς...έχουμε αποφασίσει να γίνει η ανακαίνιση και αποκατάσταση του «Φετιχιέ» και νομίζω αυτό είναι μια ένδειξη της βούλησής μας» Βέβαια το "εμείς", δεν το καταλάβαμε καθόλου, γιατί δεν νομίζω ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων συμφωνεί με την απόφαση αυτή - τί σημασία έχει όμως, αφού γενικά, η βούληση του Ελληνικού λαού είναι πλέον αδιάφορη στην Κυβέρνηση σε κάθε μέτρο ή απόφαση που παίρνει.
Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι ότι δεν καταλάβαμε τον συμβολικό χαρακτήρα του Φετιχιέ Τζαμί και δεν αναρωτηθήκαμε γιατί καίγεται ο Ερντογάν τόσο πολύ για την ανοικοδόμησή του!,
Το Φετιχιέ λοιπόν, χτίστηκε το 1456, πάνω σε βυζαντινό ναό, προς τιμή του Μωάμεθ Β΄του Πορθητή (ή "Φατίχ" στα Τούρκικα = Κατακτητής, εξ΄ου και το όνομα Φετιχιέ Τζαμί = Το Τζαμί του Κατακτητή) όταν κατέλαβε την Αθήνα και ξεκίνησε έτσι η περίοδος της Τουρκοκρατία στην Ελλάδα. Μνημείο εθνικιστικιού συμβολισμού για τους Τούρκους, μέσα στα ελληνικά εδάφη. Θα τρίβει λοιπόν τα χέρια του ο Ερντογάν βλέποντας τους ίδιους τους Έλληνες να ανυψώνουν το σύμβολο της κατάκτισής τους, με κρατικές τους δαπάνες, και μάλιστα σε μία περίοδο κρίσης! (ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΒΟΥΝΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ)

Τι εννοεί λοιπόν ο κ. Παπανδρέου, διαβεβαιώνοντας τον Τούρκο ομόλογό του, ότι η αποκατάσταση, ουσιαστικά του μνημείου της άλωσης της Αθήνας, που βρίσκεται κάτω από τον Παρθενώνα, "είναι ένδειξη της βούλησής μας"; Την ίδια ώρα που ελληνικοί ναοί τεράστιας ιστορικής σημασίας, γκρεμίζονται σκόπιμα και βεβηλώνονται στην Τουρκία... Κάτι με το Φετιχιέ... κάτι με τα λεγόμενα του Προθυπουργού περί "συνδιαχείρισης του Αιγαίου με την Τουρκία"(ΝΕΕΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ)... κάτι με την ελεύθερη είσοδο Τούρκων στην Ελλάδα, μήπως είναι καιρός να ανησυχήσουμε πραγματικά για το τι παίζεται πίσω απ΄ τις πλάτες μας;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: