ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.10

ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ "ΑΠΑΤΗΣ" ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!! ΕΔΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ "ΑΠΕΛΑΣΗ" ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ "ΕΠΕΛΑΣΗΣ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!! ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ
Την απέλαση των 663 ακτιβιστών εντός των επόμενων 48 ωρών ανακοίνωσε το Ισραήλ, μεταξύ των οποίων και οι υπόλοιποι 32 Έλληνες, τους οποίους και επισκέφτηκε ο πρέσβης της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ, κ. Λουκάκης.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί έφτασε στην Αθήνα η πτήση από το Τελ Αβίβ που μετέφερε τους πρώτους έξι Έλληνες ακτιβιστές. Καλά στην υγεία τους είναι οι 38 Έλληνες που συμμετείχαν στην αποστολή, ενώ μια μέρα μετά είναι αδύνατο να επιβεβαιωθεί ο ακριβής αριθμός των νεκρών και τραυματιών.

Εξακόσιοι εξήντα τρεις άνθρωποι που βρίσκονταν πάνω στα πλοία της ανθρωπιστικής νηοπομπής κρατούνται στο Ισραήλ και 50 απελάθηκαν. Οι ισραηλινές αρχές επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται για φυλακισμένους, αλλά για κρατούμενους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών.

Ωστόσο, το Ισραήλ δεν έχει διασαφηνίσει εάν κρατούνται γιατί αρνήθηκαν να αποδεχτούν την απέλασή τους και να υπογράψουν το χαρτί που ζητούν οι ισραηλινές αρχές, ή γιατί οι ίδιοι οι κρατούμενοι έχουν αποφασίσει να κινηθούν νομικά κατά της στρατιωτικής ενέργειας του Ισραήλ, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή τους σε διεθνή ύδατα.

Επίσης άλλοι 45 επιβάτες των πλοίων, οι περισσότεροι Τούρκοι, νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία. Τρία τουρκικά στρατιωτικά - ασθενοφόρα αεροσκάφη αναχώρησαν για το Ισραήλ για την παραλαβή 20 τούρκων πολιτών που κρατούνται στο Ισραήλ μετά τη χθεσινή επίθεση ενώ το απόγευμα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη του Συμβουλίου του ΝΑΤΟ μετά από αίτημα της Τουρκίας.

Επιπλέον, δύο παλαιστίνιοι μαχητές σκοτώθηκαν το πρωί της Τρίτης, αφού διείσδυσαν στο έδαφος του νοτίου Ισραήλ, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε Παλαιστίνιους και ισραηλινούς στρατιώτες στη μεθόριο ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας.

H Αίγυπτος με εντολή του προέδρου της Χόσνι Μουμπάρακ, άνοιξε το μεθοριακό πέρασμα της Ράφα, το μοναδικό σημείο διέλευσης προς τη Λωρίδα της Γάζας, που δεν ελέγχεται από το Ισραήλ.

Το χθεσινό μακελειό προκαλεί νέες εντάσεις στις ήδη τεταμένες σχέσεις Τουρκίας – Ισραήλ, ενώ σε κλίμα έντονης αντιπαράθεσης πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Το ΣΑ ζητάει να διεξαχθεί «άμεση, αξιόπιστη, αμερόληπτη και διαφανής» έρευνα για τα αιματηρά γεγονότα.

Παράλληλα ζητά να απελευθερωθούν αμέσως όσοι κρατούνται από τις ισραηλινές αρχές, αλλά και τα πλοία που συμμετείχαν στην νηοπομπή. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Α. Νταβούτογλου έκανε λόγο για «τεράστια παραβίαση του διεθνούς δικαίου», τονίζοντας: «Σε απλούς όρους αυτό συγκρίνεται με πειρατεία και εγκληματικότητα, δολοφονία εξ ονόματος του κράτους. Ένα κράτος που ακολουθεί αυτό το δρόμο έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση, παρά το γεγονός ότι είναι μέλος της διεθνούς κοινότητας».

Ο αντιπρόσωπος του Ισραήλ στον ΟΗΕ, αντίθετα, κατηγόρησε τον διεθνή στολίσκο προς τη Γάζα πως είχε σκοπούς αλλότριους από τους ανθρωπιστικούς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Μολονότι από τα μέσα ενημέρωσης περιγραφόταν ως μία ανθρωπιστική αποστολή, που θα μετέφερε βοήθεια στη Γάζα, ο στολίσκος αυτός ουδεμία σχέση είχε με μία ανθρωπιστική αποστολή».
24GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: