ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.6.10

ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ "ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ" ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΑΣ

[GREECE]

Το ομολόγησε ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομίας κύριος Γ. Παπακωνσταντίνου στην συνέντευξη του στο wall street journal στην οποία μεταξύ άλλων δήλωσε " οι κοινωνικές αντιδράσεις και οι απεργίες στην Ελλάδα θα εξακολουθούν να υπάρχουν λόγω των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση ... όμως οι αντιδράσεις και οι απεργίες είναι μικρότερες σε σχέση με τους λαούς της ευρώπης οι οποίοι αντιδρούν σε λιγότερα μέτρα που εφαρμόζονται σε αυτούς...."

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ .... Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ..ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ???
" ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΩΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.... ΕΝΩ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ"

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ..... ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ..... ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΩΛΟΧΕΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η "ΠΟ@ΤΣΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: