ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.6.10

ΓΣΕΕ: "ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΔ ΛΟΒΕΡΔΟΥ"

Σήμερα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ Παναγόπουλος στο δελτίο του ΑLTER κατόπιν του ΠΔ που δρομολογείται από το Υπ. Εργασίας και τον Υπ. κ Λοβέρδο και το οποίο θέτει ταφόπλακα στις εργασιακές σχέσεις και στα δικαιώματα των εργαζομένων επαναφέροντας τον εργασιακό μεσαίωνα άλλων εποχών.. ΠΡΟΕΒΗ στην ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ότι η ΓΣΕΕ εντός των ημερών θα
προσφύγει στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια και στους Διεθνείς Οργανισμούς προκειμένου προσβάλει το ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΔ που το υπουργείο εργασίας το έχει αποστείλει στο ΣτΕ προκειμένου γνωμοδοτήσει εάν αυτό είναι αντισυνταγματικό. Εδώ έχουμε την μέγιστη Υποκρισία από πλευράς του Συνταγματολόγου Λοβέρδου. Ως συνταγματολόγος ενώ γνωρίζει ότι το ΠΔ δεν είναι σύννομο επί του άρθρου 22 του συντάγματος παρόλα αυτά ζητά να γνωμοδοτήσει το ΣτΕ επί της συνταγματικότητας του νομοσχεδίου που ανατρέπει καθολικά τα εργασιακά και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των εργαζομένων. Υποπτευόμαστε όταν το ΣτΕ είναι "μιλημένο" από την κυβέρνηση προκειμένου καθηλώσει τους εργαζομένους και τις αντιδράσεις τους. όμως έχουν γνώση οι φύλακες και ο Υπ ΛΟΒΕΡΔΟΣ θα εισπράξει αυτό που του αξίζει καθόσον υπάρχουν και "αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια" . Η αναξιοπιστία της κυβέρνησης και η μαφιόζικη νοοτροπία της έχουν γίνει πλέον πεποίθηση και του πιο αδαούς πολίτη της χώρας πόσο δε μάλλον όσων ήδη είναι υποψιασμένοι των πρακτικών που ακολουθούν οι κυβερνώντες.
Το ΛΗΜΕΡΙ είχε δημοσιεύσει ότι ΟΜΑΔΕΣ πολιτών καταφεύγουν στην δικαιοσύνη προκειμένου προσβάλουν ως αντισυνταγματικές τις περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά και την καταστρατήγηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων .
Ως φαίνεται πλέον το φαινόμενο Λετονία θα γίνει ο φόβος και ο τρόμος της Τρόικας και της Ελληνικής Κυβέρνησης αφού ακόμα και αν το ΣτΕ αποφανθεί υπέρ του ΠΔ τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια ως μη 'αργυρώνητα' θα καταγγείλουν και την κυβέρνηση και το ΔΝΤ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: