ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.10

Μη Κυβερνητική Οργάνωση "ΠαΣοΚ"


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Tέλειωσε ο μύθος του κοινωνικού προφίλ του πρωθυπουργού τέλειωσε και ο μύθος της ύπαρξης προγράμματος του ΠαΣοΚ και του συντονισμού της κυβέρνησης,
Ας έχει και αντιπρόεδρο ο οποίος είναι επιφορτισμένος με τον ρόλο αυτό. Ούτε πρόγραμμα υπάρχει, ούτε συντονισμός στην κυβέρνηση επιτελείται! Είναι ολοφάνερη λοιπόν η αδυναμία της Κυβέρνησης να επιτύχει τους στόχους, σε ό,τι αφορά την οικονομική κρίση, όπως είναι, η αύξηση των δημοσίων εσόδων, η μείωση του πληθωρισμού, η μείωση των δημόσιων δαπανών σε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΟΣΕ, ΟΤΑ, ΔΕΚΟ…., είναι αυτονόητο ότι οφείλεται στην έλλειψη συντονισμού της. Οι περισσότεροι υπουργοί, όταν και όποτε λειτουργούν, λειτουργούν αυτόνομα, χωρίς κανένα σχέδιο και πρόγραμμα, με μοναδικό γνώμονα την προσωπική στρατηγική και φυσικά τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα αρνητικά. Ο Πρωθυπουργός με τη διπλή ιδιότητά του και ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στην πράξη φαίνεται ότι αφιερώνει περισσότερο χρόνο, για τα θέματα αυτά, στο εξωτερικό. Είναι γνωστό σ' όλους εξ άλλου ότι του αρέσουν τα...ταξίδια και ας μας λέει ότι ...πονάει μαζί μας! Αν πονούσε, τουλάχιστον θα προσπαθούσε να μας συμπαρασταθεί. Έχουν δίκιο ορισμένοι που λένε ότι η κυβέρνηση του μέσα σε εννέα μήνες κατάντησε ... Μη Κυβερνητική Ορργάνωση! Εξ' άλλου τον ρόλο των ΜΚΟ τον γνωρίζει άριστα, γιατί επί ημερών του γιγάντωθηκαν και ως επι χρόνια υπουργός των Εξωτερικών, τις χρηματοδοτούσε ...γενναία! Και μετά ρωτούσε ... "που πήγαν τα λεφτά"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: