ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.6.10

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..

Γίνεται μια έρευνα και ο τίτλος στις εφημερίδες χαρακτηριστικός
Σε προβάδισμα 8% το ΠΑΣΟΚ. Ακολουθεί δηλ. η ΝΔ με 8% κάτω.

Αναρωτιέστε γιατί ποτέ σε μια τέτοια έρευνα ο τίτλος δεν είναι αυτός που θα έπρεπε να είναι?
Αν δούμε την έρευνα αναλυτικότερα (κάτω από το τίτλο) βλέπουμε το ουσιώδες.

ΜΟΝΟ 28% υποστηρίζει - ακόμα - το κυβερνών κόμμα, το οποίο αυτή τη στιγμή παίρνει αποφάσεις μοναδικές στην ιστορία μας, αποφάσεις που αλυσοδένουν χιλιάδες εργαζόμενους, τωρινούς και μετέπειτα συνταξιούχους, το μέλλον των νέων που ξεκινάνε τώρα και το μελλον ακόμα και των παιδιών που δεν έχουν γεννηθεί ακόμα. Μια κυβέρνηση η οποία επιλέγει την υποτέλεια στους διεθνείς εκβιαστές και κάνει οτιδήποτε ώστε να εξασφαλίσει τα υπερκέρδη των ελάχιστων έναντι των πολλών. Μια κυβέρνηση που προχωρά ακάθεκτη αγνοώντας την οποιαδήποτε ανάγκη του έλληνα πολίτη. Που δεν την ενδιαφέρει το χάσμα που θα δημιουργηθεί, η επιστροφή σε μια μεγάλη νύχτα, ο εξευτελισμός και η άνευ όρων παράδοση της χώρας στη διεθνή νεά τάξη.

Ο τίτλος της εφημερίδας λοιπόν έπρεπε να είναι
" Ενα κόμμα που που το ακολουθει μετά βίας το 28% του ελληνικού λαού κυβερνάει και παίρνει τις πιο σημαντικές αποφάσεις που κλήθηκε ποτέ να πάρει ελληνική κυβέρνηση, έχοντας εναντίον το 72%"

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα το σοβαροτερο πρόβλημα δεν είναι τι αποφάσεις λαμβάνονται αλλά το πως. Το σοβαρότερο πράγμα είναι ότι έχουμε μπει υπό τη σκέπη μιας νέας μορφής χούντας, άνευ Βουλής και βουλευτών όπου ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ και ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ.

Εφόσον ο λαός δεν αντιδράσσει αυτό το είδος χούντας όπως και κάθε τέτοιου είδους καθεστώς, μπορεί να φτάσει σε σημεία τόσο ακραία που σήμερα ούτε καν θέλουμε να σκεφτούμε. Σήμερα αποφασίζει να θάψει τους εργαζόμενους, αύριο μπορεί να αποφασίσει να φυλακίσει τους διαφωνούντες, και στη συνέχεια μπορεί να αποφασίσει να πουλήσει αν θέλει ολοκληρη τη χώρα εφόσον κανει μια καλή συμφωνία και να γίνουμε ΑΠΟΙΚΙΑ και με επίσημα χαρτιά (γιατί αποικία είμαστε και τώρα)

Μέχρι που μπορεί να φτάσει εκείνος που κυβερνάει χωρίς αντίσταση, ένα λαό που είναι διαλυμένος πολιτικά, συνδικαλιστικά και στο κοινωνικό του ιστό? Πολύ μακριά. Αν σήμερα το 72% δεν βρει τρόπο να κάνει το δικό του Πολυτεχνείο, και δεν καταστήσει σαφές ότι , όποιος και ν΄ανέβει επάνω σε 24 ώρες θα κατεβαίνει χωρίς δεύτερη συζήτηση αν κάνει τα ίδια, τότε τα νέα "πέτρινα χρόνια" θα γίνουν μόνιμα, αφάνταστα σκληρά και κάθε προοπτική μιας ελάχιστης αξιοπρεπούς διαβίωσης για το μεγαλύτερο μέρος του λαού θα χαθεί οριστικά.

Οι τίτλοι των εφημερίδων είναι πάντα μελετημένοι. Οπως και οι τίτλοι των ειδήσεων. Είναι φτιαγμενοι ακριβώς όπως το διαφημιστικό σλόγκαν ενός κατά βάση βλαβερού προϊόντος. Προσπαθούν να καλύψουν την επικινδυνότητα ή την αχρηστεία του προϊόντος λέγοντας πως ΑΛΛΟΙ το επιλέγουν γιατί ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.

ΟΧΙ ένα 28% στο οποίο 10-15% είνα αυτοί που με όλα αυτά θα βγάλουν χρήμα, κι άλλο ένα 13% είναι οσοι νομίζουν ότι είναι ακόμα βολεμένοι, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ. Και επί πλέον με ένα 31% που απαξιώνει οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Η Δημοκρατία με τους κανόνες της, εκ των οποίων 2 είναι οι κυρίαρχοι το Σύνταγμα και η λαική συναίνεση ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ με θράσος χωρίς να χρειαστεί καν να κατεβάσει τανκς. Είναι η πρώτη φορά που ο πολίτης προθυμοποιήθηκε να βάλει το "γύψο" μονο του. Γιατι ο γύψος δεν ήταν ένα απειλητικό διάγγελμα στα ραδιόφωνα, αλλά ένα γλύκό χαμόγελο που έτεινε το χέρι και είπε "πάμε"...

Κύριε Πρόεδρε αφού σας υποχρέωσαν να είστε εκείνος που κάποτε θα γράφει η ιστορία
"η κατάρρευση στην Ελλάδα ξεκίνησε όταν υπεγράφη..... κλπ κλπ. και το διάταγμα υπέγραψε ένας τότε Πρόεδρος που λεγόταν τάδε...." θα επιλέξετε στ΄αλήθεια να βάλετε την υπογραφή σας? Και όσοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ συνειδητοποιήσατε κατόπιν εορτής σε τι ακριβώς θα σας χρησιμοποιούσαν θα το δεχτείτε? Κι εγώ το πάω ακόμα πιο μακριά.

Κύριε Πρωθυπουργέ, μήπως ούτε εσείς φανταζόσασταν ότι θα πέσετε σε τέτοια γρανάζια εκβιασμού και φοβάστε? Αν είναι έτσι βγείτε και φωνάχτε το. Πείτε ξεκάθαρα θέλετε να πεινάσουμε αλλά να μείνουμε ελεύθεροι? Θα το κάνουμε. Μπορούμε να γίνουμε ηρωικός λαός ξανά. Σας δίνουμε μια τελευταία ευκαιρία να επαναστατήσετε κι εσείς κι εμείς μαζί σας. Θέλετε? Αν δεν θέλετε τότε επιβεβαιώνεται η απάτη.


vasiliskos

Δεν υπάρχουν σχόλια: