ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.6.10

Αναδρομικές.ανισότητες

ΟΙ κυβερνήσεις παίρνουν μέτρα, η Δικαιοσύνη βγάζει αποφάσεις που οι πολίτες οφείλουν εφαρμόσουν. Αυτό κάνουν, αλλά όχι με.ζήλο και συχνά με δυσφορία. Κι όταν ο πολίτης διαπιστώσει την άδικη μεταχείριση, η σχέση του με την Πολιτεία χειροτερεύει. Και συχνά.πασκίζουν να τον εκνευρίσουν. Με χειροπιαστές αδικίες και με το στοιχείο της ανισότητας να του σπάει το ηθικό.

ΑΣ γίνουμε σαφέστεροι. Παίρνουν μέτρα για τη φτωχολογιά και ισχύουν απ' την πρώτη ώρα. Ενίοτε με αναδρομική ισχύ και χωρίς συμβιβασμούς, προθεσμίες ή αναστολές. Βγάζει τις αποφάσεις της η Δικαιοσύνη με «αποδέκτες» φτωχούς, μικρούς και αδύναμους. Δεν το συζητάμε. Θα εφαρμοσθούν πάραυτα και στο σύνολό τους. Με μαθηματική ακρίβεια και με την αυστηρότητα της δικαστικής επιταγής.

ΚΑΠΟΤΕ έρχεται και η ώρα του ισχυρού. Του κάθε Μαντέλη που έκανε υπουργός, σπούδασε τα παιδιά του «δημοσία δαπάνη» και ιδρώσαμε να τον κρατήσουμε.κοντά μας. Απαγορεύτηκε η έξοδός του απ' τη χώρα και.πανηγυρίζουμε. Για το αυτονόητο. Το προβάλλουν για «επιτυχία» και πράξη ηρωική. Προβάλλουν την Πολιτεία σαν.ανοιχτομάτισσα που δεν την πιάνεις στον ύπνο. Το' πιασε πως ο Μαντέλης φεύγει, πήρε τα μέτρα της κι είμαστε περήφανοι, πλήρεις και αυτάρκεις!

ΕΝΑΝ φουκαρά του κατάσχουν την περιουσία για μικροχρέη και του κόβουν τα ήπατα θυροκολλημένες δικαστικές αποφάσεις. Ο Χριστοφοράκος το' σκασε και του κουνούσαν το μαντήλι πολιτικοί και ο αρμόδιος δικαστής είχε.ρεπό. Τι άλλο να θυμηθείς, να μνημονεύσεις και να μελετήσεις; Πως το στρίμωγμα του υπαλλήλου έχει να κάνει με κρατήσεις και περικοπές του μισθού του που ισχύουν αναδρομικά; Και γιατί, ρε φίλε, δεν νομοθετείς για μεγαλοκλεφταράδες και να τους πάρεις το κεφάλι.αναδρομικά; Πλειοψηφία διαθέτεις, οι νομοθέτες μας πληρώνονται για υπερωρίες και «νυχτερινά» κι όμως τα μεγάλα ψάρια ξεφεύγουν απ' το δίχτυ με τις μεγάλες τρύπες. Για να διατηρούν τα προνόμιά τους οι «εργαζόμενοι» της βουλής και να τα χάνουν συμβασιούχοι και απολυμένοι. Αναδρομικά!

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

Συγγραφέας

thanikolaidi@hotmail.com

1 σχόλιο:

Stavros είπε...

Ροχάλες και ξύλο στα ΠΑΣΟΚια στην Πάτρα!
Ακολουθεί βίντεο!
Stay tuned!!!