ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.6.10

"Είμαστε ο Ελληνικός λαός"Έχει πολύ ενδιαφέρον..

'Oλα ξεκίνησαν απο μία αναγνώστρια του blog troktiko.blogspot.gr όπου στέλνει με e-mail την εξής απορία που είχε

"Που χάθηκε αυτός βρε;" για τον Κώστα Λαλιώτη μιλάω.
και ο κύριος Λαλιώτης έκανε την τιμή να απάντηση
όπως επίσης απαντά και ο κόσμος και το troktiko στην επιστολή Λαλιώτη
Η απάντηση του Λαλιώτη - Τι λέει για τις μίζες και την siemens, τον πλουτισμό των πολιτικών
εδώ Η απάντηση του troktikou στον Λαλιώτη
"Η αναγνώστρια που έκανε μια απλή ερώτηση για τον Λαλιώτη"
"Μία "ανώνυμη" απάντηση στον κ. Λαλιώτη"

"Διάβασα την επιστολή Κ. Λαλιώτη προς το troktiko και πραγματικά δεν ήξερα αν έπρεπε να βάλω τα γέλια ή ν' αρχίσω να φωνάζω από τον θυμό μου.
Πολλοί αυτές τις μέρες έχουν λυσσάξει με την ανωνυμία των blogs και ο Λαλιώτης έρχεται να προστεθεί σε αυτήν την λίστα. Πιστεύω πως όλοι αυτοί δεν έχουν καταλάβει πως όλοι εμείς οι ανώνυμοι είμαστε ο ελληνικός λαός στις πλάτες του οποίου αυτοί παίζουν. Δεν άκουσα ποτέ κάποιον από αυτούς τους κυρίους να διαμαρτύρεται για την μυστικότητα της ψήφου. Αντιθέτως τις ανώνυμες ψήφους τις δέχονται μετά χαράς διότι έτσι θα εξασφαλίσουν μία θέση στο δημόσιο πανηγύρι που λέγεται πολιτική.
Μόνο όταν ακούνε κριτικές και "λάσπες" διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους και απαιτούν επώνυμες δηλώσεις. Κι αυτό διότι μόνο έτσι μπορούν να κλείνουν στόματα... όλοι μας ξέρουμε πως δουλεύουν αυτά τα πράγματα.
Πιστεύω πως δεν έχουν καταλάβει το νόημα των blogs και portals αυτοί οι κύριοι. Αυτός εδώ είναι χώρος ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ πολιτών, οπότε τα ονόματα δεν είναι σημαντικά... Θα μου πείτε φυσικά περί εγκυρότητας των πηγών, αλλά ο καθένας από εμάς τους ανώνυμους πολίτες ξέρουμε να μην παίρνουμε τα πάντα τις μετρητοίς και να ψάχνουμε και λιγάκι παραπέρα για οτιδήποτε μας τραβάει την προσοχή. Όλοι αυτοί λοιπόν δεν έχουν θέση εδώ... έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια ένα σύστημα γι' αυτούς και τους ομοίους τους (Βουλή, ΜΜΕ, κλπ) όπου μπορούνε επώνυμα να καταγγέλλουν, να πρωτοστατούν, να δηλώνουν, και ό,τι άλλη σαχλαμάρα θέλουν μεταξύ τους. Εμάς τους ανώνυμους απλούς πολίτες να μας αφήσετε ήσυχους να παίζουμε εδώ. Κι αυτό δεν είναι παράκληση αλλά απαίτηση!!!"
Ένα τυχαίο άρθρο απο όλα ..
Δ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: O ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
=================================

HELLAS XG

Δεν υπάρχουν σχόλια: