ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.10

Σπάστε τις αλυσίδες



Αν δεν αντιδράσουμε τώρα κατά των νέων οικονομικών μέτρων, τα παιδιά μας θα είναι άξια της τύχης μας, όχι εμείς, τα παιδιά μας.

Η αυθάδεια των κυβερνητικών στελεχών δεν έχει όρια και είναι προφανές πως έχουν τη βεβαιότητα οτι οι πολίτες δεν θα αντιδράσουν.

Tο προεδρικό διάταγμα του κ. Λοβέρδουσυνιστά ωμή συνταγματική παραβίαση και κατάργηση κάθε κανόνα δικαίου, ανατρέπει οποιαδήποτε προστασία για τους ανθρώπους της εργασίας. πέραν του ότι

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα όπου οι στατιστικές είναι "λάστιχο" με την ανεργία να υποβιβάζεται απο το 20% και πλέον στο 11%, όπου δεν υπάρχει παράλληλα κανένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας, η απελευθέρωση των απολύσεων, η μείωση των αποζημιώσεων στο μισό, η κατάργηση ρυθμίσεων για τις συλλογικές συμβάσεις, αποτελούν τη μέγιστη παρεκτροπή απο τις εργασιακές σχέσεις, την ουσιαστική ακύρωση της ασφάλειας στην εργασία και τα δικαιώματα των εργαζομένων..

Ας μας ενημερώσουν:

Τι σχέση θα μπορούσαν να έχουν αυτά που παρατηρούμε να εξελίσσονται με τη δημοσιονομική κατάσταση;

Ποιά εγγύηση μας δίνουν οτι θα επέλθει κάθαρση από τα πάσης φύσεως τρωκτικά που κατέφαγαν επι χρόνια τα δημόσια ταμεία, με τις μίζες και την κακοδιάχειρίση και πως αυτοί ακριβώς θα πληρώσουν για τα εγκλήματα που διέπραξαν;

Ποιά εγγύηση δίνουν ότι οι νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν, με τα νέα πενιχρα εισοδήματα, θα πάνε σε ελληνικά χέρια, από τη στιγμή που έχουν κάνει ότι είναι δυνατό για να εισέρχεται ανεξέλεγκτο φθηνό ανθρώπινο δυναμικό από τρίτες χώρες;

Αν δεν υψώσουμε τώρα τη φωνή μας σε ένα πανελλαδικό ΟΧΙ μπροστά στο μέλλον που θέλουν να καταπιούμε αμάσητο, θα είμαστε όχι απλά άξιοι της μοίρας μας, μα ένοχοι για τη μοίρα που αφήσαμε να δώσουν στα παιδιά μας.

Αντώνης Σ. Περδικάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: