ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.6.10

Γιατί δεν αντιδρά μαζικά ο λαός;

"Ω! Θα πείσουμε τους ανθρώπους πως μονάχα τότε θα γίνουν ελεύθεροι, όταν θα παραιτηθούν απ΄την ελευθερία τους για χάρη μας και θα υποταχθούν σε μας...Ω! Θα τους επιτρέψουμε την αμαρτία ,γιατί είναι αδύναμοι και ανίσχυροι και θα μας αγαπούν σαν παιδιά επειδή θα τους επιτρέψουμε ν΄αμαρτάνουν...Στο τέλος θα ΄ρθούν να καταθέσουν την ελευθερία τους στα πόδια μας και θα μας πούν: "Κάντε μας σκλάβους , μα χορτάστε μας".

(Ντοστογιέφσκυ:"Μεγάλος Ιεροεξεταστής")



Ίσως ακόμα να μην έχει "ωριμάσει" η ...κατάσταση,ίσως να μην νοιώθει ο Έλληνας πολίτης ότι έχουμε φτάσει στο "αμήν",ίσως όμως να έχει μεταλαχθεί η συνείδησή του και να νοιώθει την ξάπλα στην κοπριά σαν ...οικογενειακή θαλπωρή και ασφάλεια.
Ενώ ο Έλληνας βράζει με τα λαοκτόνα και εθνοκτόνα μέτρα της κατοχικής κυβέρνησης,εν τούτοις δεν σηκώνεται απο τον καναπέ και νομίζει ότι αυτά που ζεί δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας εφιάλτης που κάποια στιγμή θα περάσει.Ακόμα και σήμερα δέχεται έστω και με επιφύλαξη τα κραξίματα των κορακιών της πολιτικής θεωρώντας , ποιός ξέρει, ότι κάποτε θα γίνουν αηδόνια ή περιστέρια.
Πως να πείσεις τον πτωχευμένο ηθικά και πνευματικά συμπολίτη σου , ότι οι πτωματοφάγοι της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" δεν ενδιαφέρονται για την ευημερία και την ευτυχία των λαών αλλά για την φυσική εξόντωσή τους .Αυτό το απάνθρωπο σύστημα της δήθεν "αναγκαίας" μαλθουσιανής πολιτικής τι άλλο πρέπει να κάνει για να συνέλθουν οι πολίτες απο την μακρόχρόνια ύπνωση ;
Χθές ήταν το μνημόνιο, σήμερα ήταν το προεδρικό διάταγμα για την απελευθέρωση των απολύσεων και την μείωση των αποζημιώσεων των απολυμένων,αύριο θα είναι το ασφαλιστικό και μεθαύριο τα "νεώτερα νέα μέτρα " εναντίον των ελευθεριών και των δικαιωμάτων του εργαζόμενου.
Αν σήμερα ,τώρα, δεν αντιδράσουμε μαζικά εναντίον της λαίλαπας της αντίχριστης και αντιλαϊκής νεοταξικής πολιτικής , που εφαρμόζει κατά γράμμα και με ζήλο η κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου,τότε αύριο που θα μας έχουν δέσει πισθάγγωνα με όλο το κουβάρι της "ψηφιακής διακυβέρνησης" θα θρηνούμε για αυτά που δεν κάναμε .
Ας πάψουμε λοιπόν να ακούμε το θανατερό νανούρισμα της "Νέας Σιωνιστικής Τάξης Πραγμάτων" κι ας σηκωθούμε έχοντας στο νού ότι αξίζει τον κόπο να παλαίψουμε για την ελευθερία και την ανθρωπιά.
Το ξαναλέμε άλλη μια φορά "ο διάβολος δεν κρατά το λόγο του και δεν θα δείξει οίκτο σε κανένα".
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τους 2 τελευταιους μηνες διαβαζω και μαζι με μενα και αλλοι φανταζομε πανω κατω τα ιδια πραγματα.συγκεκριμενες προτασεις αντιστασης ομως δεν εχω διαβασει.ωραια... να σηκωθουμε απ τους καναπεδες ..τι να κανουμε ομως δε λεει κανεις.

Ανώνυμος είπε...

h mish ellada diapleketai me to dhmosio ,aytoi tha shkothoun?

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα, ο ένας περιμένει να του χαρίσουν την ελευθερία και ο άλλος είναι διχαστικός.
Ποια εξέγερση και ποια αντίσταση ;;;
Αν σας ρωτήσουν τα παιδιά σας τι κάνατε για το μέλλον τους απαντήστε αυθόρμητα ...
...Μπεεε !!
Αν και η θυσία των προβάτων ενέχει περισσότερο αυτοσεβασμό και σημαντικότητα.
Μπεεε....λοιπόν και μια καλή πορεία στο Champion League.