ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.10

“περιβαλλοντολογικός” λήθαργος……

5 Ιουνίου 1972 ο ΟΗΕ θεσπίζει την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος….θεωρητικά…..
1972,1973….., 1980,…1985,….1990…..,2001….,2009 κάθε χρόνο την ίδια μέρα τοπικές κοινότητες, δήμοι, οργανισμοί και περιβαλλοντολογικές οργανώσεις “γιορτάζουν” την μέρα του περιβάλλοντος όταν ξαφνικά ξυπνούν από τον λήθαργο και προσφέρουν αναλαμπές ενημέρωσης και πληροφόρησης.

364 μέρες απραξίας, περιβαλλοντολογικής αμνησίας και κυρίως ανοχής απέναντι σε κράτη-επιχειρήσεις και οργανισμούς.
Επιχειρήσεις που στον βωμό του υπέρμετρου κέρδους και των συμφερόντων ασελγούν σε κάθε μορφή βιολογικής ζωής διαταράσσοντας χλωρίδα και πανίδα.
Όπως και στην παγκόσμια μέρα των παιδιών, του ρατσισμού και της βίας θα θυμηθούμε κάποια στατιστικά στοιχεία, θα δούμε κάποια ολιγόλεπτα τηλεοπτικά αφιερώματα και ίσως ρίξουμε και μια κλεφτή ματιά σε κάποιο κυριακάτικο φυλλάδιο.

Την άλλη μέρα θα είμαστε και πάλι έτοιμοι για τον “περιβαλλοντολογικό” μας λήθαργο που θα διαρκέσει άλλες 364 μέρες.

Τελικά, οι παραλίες θα κατακλυστούν από γόπες, τα δάση θα καταπατηθούν μαζί με ρέματα και ρυάκια, κυκλαδίτικες πισίνες θα γεμίσουν με νερό, νεκρά δελφίνια και φώκιες θα ξεβραστούν σε κάποια απόμακρη ακτή, οι τράτες θα οργώνουν το Αιγαίο και το προσωπικό μας σκουπίδι θα εναποτίθεται σε κάθε γήινο σημείο.

Παράλληλα, σε κάποια γωνιά του κόσμου θα υπάρχει πάντα μια ενεργή διαρροή πετρελαίου και αποβλήτων που ίσως αποτελέσει αιτία για ένα ακόμα φωτογραφικό εφιάλτη.




[image boston]
ibisclub

Δεν υπάρχουν σχόλια: