ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.6.10

Θα πάρετε ένα «χρίσμα»;…ευχαριστώ, πονάει η μέση μου…


vasiliadis

Νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι πως αυτή η Κυβέρνηση δεν είναι «σοσιαλιστική». Και όχι μόνο δεν είναι «σοσιαλιστική»(ΚεντροΑριστερή) αλλά ούτε καν «Κεντρώα»…

Πρόκειται για Κυβέρνηση με καθαρά «νεοφιλελεύθερα» χαρακτηριστικά. Ακραία «Δεξιά» σ’ ότι αφορά τα Οικονομικά και Κοινωνικά ζητήματα. Χτυπά αλύπητα τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα ενώ δεν “αγγίζει” τον πλούτο και δεν καταδιώκει (τελικά) τα «λαμόγια» και τους κλέφτες του λαϊκού πλούτου.

Ισχυρά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που στήριξαν με φανατισμό την «προοπτική» του Γιώργου Παπανδρέου, αποστασιοποιούνται από τα Κυβερνητικά μέτρα στην περίπτωση που δεν βγαίνουν στο «αντάρτικο»

Υπό αυτές τις συνθήκες, το «χρίσμα» της υποψηφιότητας για τις εκλογές του Νοέμβρη είναι ένα πολύ βαρύ φορτίο…

Πως ο υποψήφιος Δήμαρχος, που θα έχει το «χρίσμα» του ΠΑΣΟΚ, θα αντικρίσει στα μάτια τους συμπολίτες του όταν πριν ένα (1) χρόνο τους είπε άθελά του ψέματα στηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ για τις Εθνικές Εκλογές του 2009;

Πως θα καταφέρει να (ξανα)πείσει και πώς θα επιχειρηματολογήσει απέναντι στα ερωτήματα:

«αφού δεν υπήρχαν λεφτά γιατί μας είπατε ψέματα;»

«αυτά περιμέναμε από μια σοσιαλιστική Κυβέρνηση;»

Με άλλα λόγια, οι «χρισματοφέροντες» θα δεχθούν την…απογοήτευση, την… αποδοκιμασία, την…οργή και σε ορισμένες περιπτώσεις την επιθετική συμπεριφορά των (δικαίως) αγανακτισμένων συμπολιτών τους.

Και ο νοών νοείτω…

Δεν υπάρχουν σχόλια: