ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.6.10

Στοιχηματικοί κρετίνοι


Χρωστάω ένα άρθρο σχετικό με το στοίχημα εδώ και καιρό, το βάζω σήμερα κι αφήνω την Εθνική να καταλαγιάσει λίγο μετά το Μουντιάλ. Αφορμή στάθηκαν κάποια e-mails πιστών αναγνωστών της στήλης.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο να το παίζεις ξερόλας με άχαστα σημεία και να το παίζεις γνώστης μιας ομάδας ή μιας χώρας χωρίς να την έχεις δει να παίζει. Όχι βλέπω την Αλγερία ένα ημίχρονο και καθάρισα. Το ακόμη χειρότερο είναι να προτείνεις 5-6 σημεία από ισάριθμα διαφορετικά πρωταθλήματα με επιχειρηματολογία του δημοτικού.

«Ασος η Γαλλία του Ριμπερί» όταν η Φραγκίσκος περπατάει και εσύ δεν ξέρεις απ’ έξω κι ανακατωτά την ομάδα της Γαλλίας; «Περίπατο θα κάνει η Αστον Βίλα», «δεν χάνει η Μπάγερν» κι άλλα συναφή.

Επειτα από πάνω από μια δεκαετία στον στοιχηματικό χώρο μου ‘ρχεται να σπάσω την οθόνη του PC ή την τηλεόραση όταν αυτά γεμίζουν από φλαφλατάδες κι εξυπνάκηδες που χωρίς να έχουν ιδέα ότι παρασύρουν τον κοσμάκη να ποντάρει, έχουν βρει με γλύψιμο ή άλλους τρόπους δουλειά και όχι με τη γνώση τους και αρχίζουν το μπιριμπίρι.

Το μόνο θετικό τα τελευταία χρόνια είναι πως ο μικρός χώρος των δισεβδομαδαίων στοιχηματικών εντύπων αύξηση των πήχη των απαιτήσεων προσφέροντας στον αναγνώστη τις πληροφορίες που χρειάζεται για να πάει να ποντάρει και δεν τον παρασύρει σε γελοιότητες. Βελτιώνοντας την ποιότητά του ξέφυγε από τα τετριμμένα των γελοίων αναλύσεων αγώνων και των προτάσεων σημείων άνευ επιχειρημάτων.

Η στοιχηματική πιάτσα έχει γεμίσει από τζιτζιφιόγκους, κρετίνους και αδαείς με τον χώρο, μόνο και μόνο επειδή θεωρείται εύκολο να πιάσεις ένα σημείο. Μακροπρόθεσμα αυτό που σε καθιερώνει δεν είναι το σημείο, που είναι (αν όχι καθαρά, το λιγότερο 90%) θέμα τύχης, αλλά η «ανάγνωση» ενός αγώνα πριν αυτός ξεκινήσει.

Π.χ. κοντράρεις τη Ρόμα επειδή λείπει ο Τόνι και η Σιένα έχει ψηλούς αμυντικούς. Εχει λογική, δεν έχει το «η Ρόμα προέρχεται από δύο σερί νίκες με γκολ 7-2 και η Σιένα από δύο ισοπαλίες με 0-0 και παραπαίει».

Αυτά, γενικώς σήμερα. Αργότερα και πιο ειδικώς.


--

Koubanezos
Koubanezos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: