ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.6.10

ΚΥΡΙΕ ΛΟΒΕΡΔΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΠΟΛΥΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ?? ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ?? ΛΑΕ !! ΞΥΠΝΑ!!!

σύστημα έχει εξαιρέσεις που μας αποκρύπτουν.
Ενώ εφαρμόζεται πιστά το μνημόνιο της τρόικας και περικόπτονται οι συντάξιμες αποδοχές των χαμηλοσυνταξιούχων και αυξάνονται τα όρια ηλικίας, δεν ακούσαμε τίποτα για τους διπλό-τριπλό-πολύ πολυθεσίτες τι μέλλει γενέσθαι.

Για παράδειγμα ο ίδιος ο εκτελεστής του μνημονίου υπουργός:
.
Τρεις συντάξεις θα πάρει ο Λοβέρδος.

Μία ως καθηγητής Πανεπιστημίου, μία ως βουλευτής και μία ως δικηγόρος.
Τρεις συντάξεις, στις οποίες το κράτος —και άρα εμείς ο λαός— καταβάλει τις εισφορές του. Αυτή είναι η τεχνητή "λεύκανση" εξαιτίας ενός κράτους, το οποίο άλλους τους αντιλαμβάνεται ως "παιδιά" του και άλλους ως "παραπαίδια" του. "Λευκότατο” παιδί αυτού του κράτους είναι ο Λοβέρδος. "Λευκός"… όσο όλοι όσοι τον στηρίζουν.

Είναι έτσι κύριε υπουργέ ή μας παραπληροφορούν λάθος;

Νάσος
ολόκληρο το σχετικό άρθρο εδω