ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.6.10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΥΠΟΥ


ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ 11- 10163 Aθήνα- Τηλ.: 210- 909 8261 Φαξ: 210-909 8253

e-mail: enosi_akolouthon_typou@yahoo.com

Website: www.publicdiplomacy.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

48ωρη απεργία των Ακολούθων Τύπου

Σε μια εποχή που η εθνική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό πλήττεται σε όλα τα επίπεδα και η αγωνία για την αποκατάστασή της είναι μεγαλύτερη παρά ποτέ, η κυβέρνηση προχωράει στο κλείσιμο μεγάλου αριθμού Γραφείων Τύπου & Επικοινωνίας Εξωτερικού, αρνούμενη οποιαδήποτε διαβούλευση.

Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί δεν τηρείται καν η πρωθυπουργική εξαγγελία για ενσωμάτωση των Γραφείων Τύπου στις πρεσβείες.

Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί η πολιτική ηγεσία επίμονα αρνείται να συζητήσει μαζί μας και μονομερώς προχωρά σε κλείσιμο γραφείων, ακόμα και σε ευαίσθητες για τα εθνικά μας θέματα χώρες.

Δεν υπάρχει καμία διαφάνεια, δεν υπάρχει καμία διαβούλευση με τους κατ’εξοχήν επαγγελματίες του κλάδου της διεθνούς επικοινωνίας της χώρας.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση της σημασίας προβολής της εθνικής μας εικόνας στο εξωτερικό, η Ένωση Ακολούθων Τύπου (ΕΝΑΤ) προχωρά σε 48ωρη απεργία την Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Ιουνίου τόσο στην Κεντρική Υπηρεσία όσο και στα Γραφεία Τύπου & Επικοινωνίας Εξωτερικού.

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2010

Το ΔΣ της ΕΝΑΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: