ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.6.10

Συνέδριο.αμετανόητων

Η ΔΕΞΙΑ έχει τα κέφια της. Συνεδριάζουν τα παλικάρια της έχοντας σβήσει μονάχοι το παρελθόν της. Ως πρόσωπα, παράταξη και «ιδεολογία». Από εκείνες που γεννήθηκαν για ζημιά στο κόσμο και για μεγαλύτερη ζημιά στην Ελλάδα της «εθνικοφροσύνης» και της «Ελλάδας των Ελλήνων κ.λπ.».

ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ κραυγές σαν να' ταν προεκλογικές και, για την ώρα ξεχάστηκαν παλιές και νεώτερες αμαρτίες. Σαν να μην υπήρξε ποτέ Βατοπαίδι και «πλουτήσαντες» απ' τη.δημοσιογραφία, λες και οι διαγραφές υπήρξαν χωρίς λόγο και αιτία. Κι αν ρωτήσεις τον αρχηγό για ενόχους και εγκλήματα, θα σου δείξει τους διαγραμμένους. Αμέσως μετά, θα σου ρίξει την κορώνα πως «δεν(;) αποδείχτηκε κάτι απ' την Εξεταστική και άρα, πάλι «αγώνας» και ξανά κραυγές για τη Ν.Δ., επιμονή για την.ηθική ανθρώπων της.

ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει να του «μιλήσει». Αν ο κ. Σαμαράς δεν πήρε μυρουδιά σε ποιον χώρο κινείται κι αν οι «αυλικοί» του ονειρεύονται και πάλι δόξες και μεγαλεία, σύντομα θα' χει (και θα ΄χουμε) μια από τα ίδια. Το ΠΑΣΟΚ με τα κενά και τις ατέλειές του στην εξουσία και την δεξιά σε τρία(!), να χτυπιέται για τον απολεσθέντα παράδεισο. Και τα παλικάρια (και οι νιες) της; Να ονειρεύονται αναπολώντας δόξες και μεγαλεία. Δυο υπουργούς παιδείας είχε ο Καραμανλής, περίπτωση ο καθένας τους. Ο εκ Κομοτηνής ορμώμενος, μαθημένος στα μεγαλεία να ρημάζει τα ταμεία επικαλούμενος το «πρωτόκολλο» κι ο άλλος (Σπηλιωτόπουλος) να βγαίνει στο «γυαλί» με θράσος. Μιλάει για όλα, επιχειρηματολογεί και άχνα δεν βγάζει για τη δημόσια δαπάνη της κραιπάλης του με φίλους και ημετέρους σε πολυτελή ξενοδοχεία της αλλοδαπής «δημοσία δαπάνη».

ΔΕΝ τον περιμέναμε «ηρωικότερο» τον κ. Σαμαρά. Κι αν μιλάει για κάθαρση και ταυτόχρονα συγκαλύπτει τους φαύλους, κακό του κεφαλιού του. Ούτε κάτι καινούριο πρεσβεύει, ούτε την αλλαγή θα φέρει στην παράταξη των αμαρτωλών. Μια συνέχεια είναι κι ας το σκεφθεί. Να κάνει τις επιλογές του. Τα βαρίδια ζουν, πολλαπλασιάζονται και τον πάνε στον πάτο. Με τη δικιά του υπογραφή.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

thanikolaidi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: