ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.6.10

Οι "νόμοι" της νύχτας.....


Μέσα από το blog σας διάβασα το κείμενο σχετικά με το πάρκινγκ στο Ακρωτήρι και αποφάσισα να αφηγηθώ τη δικιά μου περιπέτεια σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής στο W (νταμπλιγιου)

Έχοντας κάνει κράτηση προ ημερών τηλεφωνικώς για 5 άτομα σε τραπέζι του μαγαζιού και μετά την επιβεβαίωση της κράτησης από τον υπεύθυνο, δε μας επιτράπηκε η είσοδος από τους υπαλλήλους του μαγαζιού λέγοντας μας "βάση νόμου" επειδή ήμασταν και οι 5 άντρες και δεν συνοδεύαμε καμία γυναίκα.

αφού έκπληκτοι ακούσαμε ότι μας είπαν τα "μαγκάκια" της εισόδου απορίσαμε όπως και ο καθένας θα έκανε το ίδιο " τι νόμος είναι αυτός???" και μας απάντησαν "ο νόμος της νύχτας φιλαράκια!!!!"

διασκεδάσαμε με τη βλακεία τους
ερωτήσεις
1) τόσοι φλώροι που έμπαιναν μέσα στο μαγαζί σε πια κατηγορία ανήκουν άραγε μήπως σε καμιά πονηρή??

2)δεν απαγορεύετε το face control????

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

pliatsikonews
================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:

Κύριοι!! Κάντε λίγο υπομονή!! Ακόμα δεν την έχουν "ακούσει" και οι "νόμοι της νύχτας". Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν και αυτοί τις "προσφορές" ..ειδικά στους Έλληνες γιατί τους αλλοδαπούς τους έχουν για τον ντόρο . Εκτός από τις δύο φιάλες κατανάλωση η μία θα είναι προσφορά του καταστήματος ,κάτι σαν πιτσαρία δηλαδή ...αλλά ειδικά στα "μπακούρια" θα δίνουν και από μια "ανερχόμενη" Μοντέλα !!! Άσε δε που οι "πορτιέρηδες" θα προσλαμβάνονται αυτοί που έχουν ειδικά "χαρίσματα" στην Υπόκληση και στο "ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑ"..... ΤΈΛΟΣ ΟΙ ΜΠΡΑΤΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.....
ΟΣΟΙ ΘΑ "ΣΚΥΒΟΥΝ" ΚΑΛΑ!!! ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: