ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.6.10

Χρυσοκάνθαροι-παχύδερμα

ΤΟ ερώτημα πλανάται. Νιώθουν ντροπή οι «κρεμασμένοι» στα μανταλάκια; Λες να νιώθουν συντριβή, ντροπή και «πόνο»; Και οι επόμενοι; Να μην κοιμούνται από τρόμο; Τους είδαμε συντετριμμένους στο φακό ή εκνευρισμένους και αμήχανους;

ΑΣ το δούμε καλύτερα. Ένας αγνός και τίμιος πολιτικός «φοβάται», αλλά ο φόβος του είναι αλλιώτικος. Μην τον αρπάξουν άδικα και τον τινάξουν. Μη πέσει στα χέρια «κανίβαλων» και του πάρουν το κεφάλι στον βωμό της τηλεόρασης και στο όνομα της τηλεθέασης. Αυτά για τον έντιμο και αναμάρτητο. Για όποιον δεν άρπαξε δημόσιο χρήμα κι ας του δόθηκαν ευκαιρίες.

ΜΕ τους κλέφτες και άρπαγες πολιτικούς (και όχι μόνο), το πράγμα αλλάζει. Παχύδερμα στη σκέψη και τη συμπεριφορά προς τρίτους, δεν θα' σκαζαν μπροστά στον πειρασμό. Το (βρώμικο) χέρι απλώθηκε άδειο και βγήκε γεμάτο φλωριά. Με την ηδονή απ' τα αργύρια (της προδοσίας) και μιας αιθέριας μουσικής που μεθάει το πνεύμα και ξεκουράζει το κορμί.

ΑΝ ήταν από τέτοια κοψιά αυτά τα καθάρματα, δεν θα αμάρταναν όπως αμάρτησαν και θα' χαν αναστολές μπρος στην κλεψιά, την απάτη και τη αρπαγή του δημόσιου πλούτου. Αν κοκκίνιζαν από ντροπή στη σκέψη της μίζας, δεν θ' άνοιγαν λογαριασμούς με κωδικούς στην Ελβετία. Αυτά, λοιπόν, τα παχύδερμα δεν νιώθουν ντροπή, τα αντανακλαστικά τους δεν λειτουργούν και με την καμπύλη των (συν)αισθημάτων τους εκφυλλισμένη σε ευθεία. Και, βέβαια, αφ' ης τα άρπαξαν, ανέβασαν την κλάση τους και άλλαξαν τρόπο ζωής. Με τους φρουρούς κι ανάμεσα σε άλλους λεφτάδες, με το ηθικό στα ύψη και με.συνήθειες κροίσων, δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τα «ψιλά», συνήθη και καθημερινά.

ΕΧΟΥΝ την παρέα τους, πετιούνται για καφέ εις Παρισίους, μιλούν για μπίζνες και μετρούν χιλιάρικα. Στην κοινή τους γλώσσα των κλεφτών και απατεώνων. Συνεννόηση και.αλληλοκατανόηση. Όπως οι πόρνες στον οίκο ανοχής.

ΕΙΝΑΙ, λοιπόν αφέλεια να τους θεωρούμε δυστυχείς και συντετριμμένους. Πρόκειται για χρυσοκάνθαρους άνετους και χαρούμενους στην παρέα των ομοίων τους, με το πουγκί γεμάτο και άδεια την ψυχή από συναισθήματα.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

Συγγραφέας

thanikolaidi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: