ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.10

Προφορική Δέσμευση Πολιτικών = ΑΠΑΤΗ ! Πότε θα το καταλάβουμε;



Οι πολιτικοί δεσμεύονται ΜΟΝΟ προφορικά κι αυτό δεν κοστίζει τίποτα.

Για να έχει πολιτικό τουλάχιστον κόστος ο λαός πρέπει να θυμάται και να διατηρεί τα λογικά του.
Εκεί είναι που αναλαμβάνουν δράση η Μενεγάκη, η Καραβάτου και όλα τα τηλεοπτικά σκουπίδια που μας επιβάλλονται διά της βίας κατά παράβαση των όρων της άδεια λειτουργίας των καναλιών.
Αντίθετα όταν πηγαίνετε να πάρετε 1000 ευρώ δανεικά από την τράπεζα … θα βάλετε υποθήκη το σπίτι σας, θα υπογράψετε όρους που ΔΕΝ σας αφήνουν να διαβάσετε και οι προφορικές δεσμεύσεις … στο τραπεζικό σύστημα είναι κάτι σαν black humor. Για 1000 ευρώ ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν δέχεται μία προφορική δέσμευση.
Για ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ εμπιστευτήκαμε τις ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ των αλητήριων πολιτικών.

Δεχτήκαμε να υποθηκεύσουμε ξανά το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας σε ανθρώπους που απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ και ΜΟΝΟ ξέρουν να κερδίζουν από ΜΙΖΕΣ,ΜΙΖΕΣ,ΜΙΖΕΣ…
Για άλλη μία φορά μία συμμορία ψευτών και κλεφταράδων αφού φρόντισαν να ξεχάσουμε ΠΟΣΑ μας έκλεψαν με το Χρηματιστήριο, τους Ολυμπιακούς , τα Δημόσια έργα … ανέλαβαν μας πετάξουν πιο βαθιά στο βάραθρο της οικονομικής εξάρτησης και της σκλαβιάς.

Ακούστε αυτό το πανέμορφο κείμενο από Καβάφη τόσο επίκαιρο όσο ποτέ...


macedonia

Δεν υπάρχουν σχόλια: