ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.10

Τα φρουτάκια στην Αγγλία και οι συνέπειες τους


Μια από τις χώρες που επιτρέπεται ο συνοικιακός τζόγος με VLT και έχει μάλιστα χρησιμοποιηθεί από κάποιους ως θετικό παράδειγμα υπέρ του τζόγου είναι η Μ. Βρετανία. Τα πραγματικά αποτελέσματαa είναι τα εξής:

Στην Μ. Βρετανία υπάρχουν 250.000 φρουτάκια, αριθμός που αντιστοιχεί σε 1 μηχάνημα προς 250 κατοίκους όπως θέλουν να το κάνουν και στην Ελλάδα. Ακόμα και με δεδομένο τα πολύ υψηλότερα μηνιαία εισοδήματα των βρετανών σε σχέση με τους Έλληνες τα πραγματικά αποτελέσματα είναι τα εξής:

· Στα φρουτάκια με το μικρότερο επιτρεπόμενο ποσό στοιχηματισμού ο παίκτης χάνει κατά μέσο όρο 36 ευρώ ανά μίση ώρα παιχνιδιού

· 3 στους 4 βρετανούς παίζουν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και χάνουν συνολικά πάνω από 11,5 δις ευρώ

· Οι παίχτες συχνά χάνουν γεύματα για να μην σταμάτησαν να παίζουν και σε ορισμένες περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί μέχρι και η χρήση καθετήρων για να μην χρειάζεται να πάνε στην τουαλέτα

· 1 στα 25 εγκλήματα που διαπράττονται από ανηλίκους σχετίζεται με τα φρουτάκια γιατί τα παιδιά κλέβουν για να έχουν χρήματα να παίξουν

Στα βρετανικά ταμεία εισρέουν συνολικά 2.4 δις ευρώ από την φορολόγηση όχι μόνο των κουλοχέρηδων αλλά κάθε μορφής τζόγου. Στην Ελλάδα με τα πολύ χαμηλότερα εισοδήματα και το 1/6 του συνολικού πληθυσμού σε σχέση με την Μ. Βρετανία οι αρμόδιοι ευελπιστούν να συγκεντρώσουν 1.3 δις ευρώ την προσεχή διετία.

Ο μόνος τρόπος να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό είναι όλοι οι έλληνες να πληρώνουν τους βασικούς λογαριασμούς και δάνεια και μετά να τρέχουν στο κουλοχέρη της γειτονιάς τους. Αν αυτό είναι ο στόχος τους τότε διαπράττουν εν γνώση τους έγκλημα κατά της ελληνικής κοινωνίας.

Mikros Hroas

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ήδη αρκετοί τρέχουν στους κουλοχέρηδες μετά την δουλειά και ξενυχτάνε κιόλας εκεί. άλλωστε δεν είναι όλοι οι έλληνες φτωχοί