ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.6.10

Δολοφονήθηκε στην Τουρκία, λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο, ο καθολικός επίσκοπος Αλεξανδρέτας

Ο Luigi Padovese, Επίσκοπος της Αλεξανδρέττας, δολοφονήθηκε σήμερα το πρωί στην Τουρκία. Σαν δράστης του εγκλήματος συνελήφθη ο Murat Altun, 26 χρονών οδηγός του Επισκόπου, που εργαζόταν στην υπηρεσία του ιεράρχη τα τελευταία δυο χρόνια. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης χτύπησε με μαχαίρι τον Επίσκοπο στον κήπο του σπιτιού του στην Κύπρο. Συνεργάτες του Padovese υποστηρίζουν ότι ήταν ένας από τους πιο αφοσιωμένους υπαλλήλους, που ο ιεράρχης αντιμετώπιζε σα να ήταν παιδί του. Ο δράστης λέγεται ότι είχε εμφανίσει συμπτώματα κατάθλιψης και επιθετική συμπεριφορά.
Η δολοφονία είναι η πιο πρόσφατη μιας σειράς επιθέσεων κατά τα τελευταία χρόνια σε βάρος χριστιανών στην Τουρκία, όπου οι χριστιανοί αποτελούν λιγότερο από το 1 τοις εκατό ενός πληθυσμού 70 εκατομμυρίων ανθρώπων.
Ο Καθολικός Επίσκοπος της Σμύρνης κ. Franceschini, απέκλεισε κατ’ αρχήν το ενδεχόμενο η δολοφονία να έχει «πολιτικά κίνητρα», σημείωσε όμως, «πως και εκείνος που είχε επιτεθεί με μολότωφ στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πολυκάρπου, στη Σμύρνη, είχε περιγραφεί ως "ψυχικά πάσχων" και συμπλήρωσε πως «πάντοτε μπορεί να βρεθεί κάποιος που γνωρίζει να εκμεταλλεύεται τις ψυχολογικές δυσκολίες για να μπορέσει να τελέσει τέτοιου είδους πράξεις».
Ο Luigi Padovese, συμμετείχε ενεργά στον οικουμενικό διάλογο όπως και στον διάλογο με το Ισλάμ, εργαζόταν για την αναβίωση των χριστιανικών κοινοτήτων της Τουρκίας, ενώ πολλές φορές είχε αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κυβέρνηση της Τουρκίας υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των χριστιανών.
Τη στιγμή της δολοφονίας του ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για την Κύπρο προκειμένου να συνοδέψει τον πάπα Βενέδικτο 16ο που αναμένεται απόψε στη Μεγαλόνησο για τη Σύνοδο που πραγματοποιείται στα πλαίσια του οικουμενικού διαλόγου. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη πάπα στην Κύπρο.
Ο Πάπας Βενέδικτος 16ος, δήλωσε συγκλονισμένος από την στυγερή δολοφονία του Επισκόπου Luigi Padovese, ενώ σχετική δήλωση έκανε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού.
antipolon

Δεν υπάρχουν σχόλια: