ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.6.10

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ"

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ

================
Πριν από λίγο στον flesh radio και στην Έλλη Στάη ο κύριος Πάρης Κουκουλόπουλος υπεραμύνθηκε του ασφλιστικού νομοσχεδίου που πρόκειται να κατατεθεί στην βουλή προς συζήτηση και ψήφιση. Ο κύριος Κουκουλόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση η οποία είχε σχέση με την παρέμβαση του αλλά και άλλων 15 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά το Νέο ασφαλιστικό είπε "ότι κατόπιν αυτής της παρέμβασης επέιλθαν αλλαγές στο ασφαλιστικό από τον αρμόδιο υπουργό εργασίας και οι αλλαγές πλέον αυτές καταστούν το αναγκαίο βέβαια NEO ασφαλιστικό "ΟΡΙΑΚΟ" και όχι "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ".
=======================

Δεν θα μπορούσαμε να αναμένουμε κάποια άλλη αντίδραση ή θέση από την ΚΙΝΗΣΗ των παρατρεχάμενων του κυρίου ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ αφού πλεόν είναι οφθαλμοφανές ότι ο κυβερνητικός συρφετός έχει ψυχολογίσει τον Κοινοβουλετικό Συρφετό ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ που στηρόιζει τους καθ έξιν ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!

ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΜΑΝΤΕΨΙΑ" ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΑΜΑΙΤΥΠΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝ ΑΠΑΤΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ!!!
====================================

ΚΑΙ ΟΙ "14" ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ


Με αφορμή την ερώτηση των 14 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς τον Υπουργό εργασίας κ. Λοβέρδο αλλά και οι διαπιστώσεις αιτιάσεις τους σχετικά με την κατακρήμνιση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της δημόσιας ασφάλισης που διέπει το ασφαλιστικό μας σύστημα αλλά και τις "ευαίσθητες αρχές της πολιτείας μας" εν όψη των νέων "απαιτήσεων" της Τρόικας ,.."εκτός μνημονίου" ως αυτοί διατείνονται ,παραφράσαμε τον τίτλο από την γνωστή "επική" ταινία Ουέστερν , "ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ" για να αναφωνήσουμε .... " ΚΑΙ ΟΙ 14 ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ"
Το ΝΕΟ καστ της νέας αυτής παραγωγής που ξαναζωντανεύει μετά από 45 περίπου χρόνια ξανά στις "καμένες " οθόνες του μυαλού μας αποτελείται από τον "ανθό" των νέων ανερχόμενων "αστέρων" του Ελληνικού Κοινοβουλίου...........

ΤΗΕ CAST IS................

Πάρις Κουκουλόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σοφία Γιαννακά, Μιχάλης Κατρίνης, Μιχάλης Τζελέπης, Βασίλης Γερανίδης, Νίκος Σαλαγιάννης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Όλγα Ρενταρή - Τέντε, Χρήστος Πρωτόπαππας, Δημήτρης Καρύδης, Τάσος Σιδηρόπουλος, Σταύρος Στασινός, Γιάννης Αμοιρίδης.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Είναι οξύμωρο αλλά Ελληνικάτατα κομματικό να λες "τρεχάτε ποδαράκια μου" κατόπιν της ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗΣ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και της ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (εξαιρούμε τους τρεις ΠΑΡΟΝΤΕΣ κατά την ψηφοφορία) . Είναι εξοργιστικό αλλά ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ πραγματικό.!!!
Άραγε γιατί το κάνουν τώρα ??
α) Για μια θέση στον ερχόμενο ανασχηματισμό?? (όρα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΩ επερώτησε κατάγγειλε και κατόπιν η απόλυτη σιωπή)
β) Για να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα , αποφεύγοντας τα κεσεδάκια με το γιαούρτι?
γ)Για δικαιολογήσουν τις έδρες τους?
δ)Ή τέλος για να δώσουν πάσα στον Υπουργό ΛΟΒΕΡΔΟ ώστε όταν το ψηφίσει να έχει και την δικαιολογία έτοιμη δια της επερωτήσεως της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ....
λέγοντας κάτι σαν ..."δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω ούτε το αίτημα των συναδέλφων μου συντρόφων διακινδυνεύοντας την συνοχή του κόμματος αλλά δυστυχώς εθνικοί λόγοι επιτάσσουν να πεθάνουν οι συνταξιούχοι"


ΡΕ ΣΕΙΣ !!! ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ!! ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ



1 σχόλιο:

Stavros είπε...

Μπα!
Τα γιαούρτια θα γίνουν απλησίαστα με την ακρίβεια!
Λιθοβολισμός και ας προσέχουν οι μπροστινοί.
Κάτι παρατρεχάμενοι και κάτι γλύφτες!