ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.6.10

Μαριλίζα καλύτερα άστο.... γι' αργότερα

Mariliza-fofiΚα Μαριλίζα, αφού δεν το γνωρίζετε το άθλημα. Παρατήστε τα. Δεν φαίνεστε να είστε γνώστης των αδυναμιών του ΕΣΥ. Αλλά ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι γνωρίζετε, δεν μας πείθετε ότι έχετε όραμα και σχέδιο.

Βγήκατε και κάνατε κάποιες θολές και δυσνόητες, ακόμη και για σας - εξαγγελίες. Γιατί Υπουργέ μας; Φοβηθήκατε ενδεχόμενη χαμηλή βαθμολόγηση από τον Πάγκαλο και είπατε να δείξετε την αναγκαία ενεργητικότητα;

Για να δούμε τις προθέσεις της Υπουργού:

Αόριστες υποσχέσεις για ολοήμερη λειτουργία των δημοσίων νοσοκομείων έδωσε χθες η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό, αφού υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό (κυρίως νοσηλευτικό) ;

Είπε ότι εφόσον το μόνιμο προσωπικό δεν επαρκεί για την ολοήμερη λειτουργία ενός νοσοκομείου, τότε θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσληψης επικουρικού προσωπικού. Σημειώνεται ότι η ολοήμερη λειτουργία θα χρηματοδοτείται μέσα από το ίδιο το σύστημα.

Και εξήγησε: «Τα έσοδα θα πηγαίνουν για την κάλυψη των αναγκών της ίδιας της ολοήμερης λειτουργίας και του προσωπικού που θα απασχολείται».

Δηλαδή κα Μαριλίζα μας για την ολοήμερη λειτουργία των Νοσοκομείων θα πρέπει να βάζουν το χέρι στην τσέπη οι πολίτες; Θα γίνει επέκταση του άθλιου συστήματος απογευματινών ιατρείων που εγκαινίασε ο πρώην ....

Υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος; Σύμφωνα με το οποίο για να μπορέσει ο ασθενής να εξεταστεί από γιατρό της επιλογής του πρέπει να πληρώσει εξτρά τον γιατρό (μέσα στο σύστημα) ;

Γι' αυτό κα Μαριλίζα μας μνημονεύσατε τον πρώην αποτυχημένο υπουργό; Μα αυτός έφυγε τρέχοντας από το υπουργείο για να μην τον φάνε τα πιράνχας, όπως είπε, δηλώνοντας αδυναμία να προχωρήσει - όπως και όλοι πλην Γεννηματά - στην απαραίτητες ανατροπές και αναγκαίες βελτιώσεις του συστήματος. Και τι σόι ολοήμερη λειτουργία θα είναι, αφού δεν μπορείτε να διευκρινίσετε ούτε τον χρόνο έναρξης, ούτε ποια νοσοκομεία θα συμμετέχουν, ποιο θα είναι το κόστος....

Η μόνιμη επωδός σας «ζητάτε να μάθετε λεπτομέρειες. Θα τα δούμε όλα...» δυστυχώς δεν μας κάνει αισιόδοξους για τις εξαγγελίες σας.

Δείξατε βέβαια την πρόθεσή σας να ξεκαθαρίσετε με το θέμα των Πανεπιστημιακών γιατρών (όπως επιχείρησαν να κάνουν και πολλοί προκάτοχοί σας που έμεινα στα λόγια) ζητώντας τους (θεωρητικά ασφαλώς) να επιλέξουν μεταξύ της θέσης τους στο Νοσοκομείο και στα ιδιωτικά τους ιατρεία.

Θέλει αρετήν και τόλμη ... η υγεία. Έχετε το θάρρος και την αποφασιστικότητα να μετεξελίξετε το ιατροκεντρικό ΕΣΥ σε ανθρωποκεντρικό; Μπορείτε να δημιουργήσετε εκείνους τους μηχανισμούς - θεσμούς που θα περιορίσουν τις τεράστιες και ανεξέλεγκτες δαπάνες - σπατάλες; Έχετε τα κότσια να συγκρουστείτε με το "θηρίο";

Πολύ φιλόδοξη ακούγεστε.... αλλά μάλλον είστε πολύ ανέτοιμη για τις συγκρούσεις και ρήξεις που απαιτούνται.

Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: