ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.6.10

Μήνυση κατά του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΥ ΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ Αργύρη Τσίχλα (η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει , έχει ΗΔΗ Χρεοκοπήσει)




μήνυση κατά του Αργύρη Τσίχλα
[.... μήνυση κατά όσων διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις ή φήμες περί εξόδου της χώρας από την ΟΝΕ και επιστροφής στη δραχμή, κατέθεσε ο επίτιμος εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης Αργύρης Τσίχλας και τη διαβίβασε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, διά μέσου του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. «Οσοι παροικούμε την Ιερουσαλήμ το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας υφέρπουσας φημολογίας που προδήλως εξυπηρετεί κερδοσκοπικά παιχνίδια, σύμφωνα με την οποία η χώρα οδεύει σε πτώχευση, αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους, έξοδο από την ευρωζώνη και επαναφορά της δραχμής», αναφέρει ο Α. Τσίχλας..]




Μήνυση πρέπει να υποβληθεί κατά του Αργύρη Τσίχλα για ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ (αλλά και διασπορά ψευδών ειδήσεων) , για την εν γνώσει του ψευδή μήνυση που κατέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών , "κατά αυτών που διαδίδουν ότι η χώρα οδεύει σε πτώχευση".
Αν και όλοι σχεδόν οι οικονομολόγοι και αναλυτές , αλλά και πολιτικοί αναλυτές αναφέρουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης, άλλοι δε με στοιχεία όπως εμφανίζονται στα video, αναφέρουν ότι η Ελλάδα ΕΧΕΙ ήδη κηρύξει ΠΤΩΧΕΥΣΗ και στάση πληρωμών σε κάθε υποχρέωση της στο εσωτερικό (μισθοδοσίες γιατρών , προμηθευτές φαρμάκων , εργοληπτικές εταιρίες , κτλ ..) ο κ Αργύρης Τσίχλας κατέθεσε μήνυση κατά όλων αυτών οι οποίοι αναφέρουν ότι η Ελλάδα θα πτωχεύσει (και θα επανέλθει στην δραχμή) αν και είναι σε θέση να γνωρίζει ο ίδιος ότι αυτό είναι σοβαρό ενδεχόμενο. Η ψευδής καταμήνυση του εμπεριέχει δόλο , δηλαδή τον εκφοβισμό των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης.

Είναι δε γνωστό ότι οι έχοντες και κατέχοντες , εν όψει του φόβου χρεοκοπίας της Ελληνικής οικονομίας , όσοι έχουν πάνω από 100.000 € (αλλά και μικρότεροι καταθέτες) έχουν ήδη μεταφέρει μεγάλο μέρος των χρημάτων τους στο εξωτερικό και την Κύπρο. Είναι δε αυτοί οι ίδιοι που βγαίνουν και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους προσπαθώντας να πείσουν όλους εμάς να μη κάνουμε το ίδιο και καταρρεύσουν οι τράπεζες. ο κ Τσίχλας και λόγω της θέσης του όφειλε να γνωρίζει ότι είναι απόλυτα τεκμηριωμένο το ενδεχόμενο κατάρευσης και εξόδου από το Ευρώ, και συνεπώς η μήνυση του είναι δόλια , ψευδής και εμπερικλείει πολιτική σκοπιμότητα.
πηγη

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Η μήνυση του εν λόγω εισαγγελέα Τσίχλα, έπρεπε πρωτίστως να στρέφεται κατά της κυβέρνησης και των στελεχών της που οι ίδιοι μας βομβαρδίζουν αμέσως μόλις ανέλαβαν την εξουσία με απειλές περί πτώχευσής μας και κατάρρευσης της χώρας για να μας βάλουν όσο πιο βαθεια γίνεται στα νύχια των διεθνών κερδοσκόπων με τους χειρότερους όρους!
Αυτοί κατάφεραν να ανεβάσουν τα spread μέσα σε δύο μήνες στον ουρανό με τις φημολογίες τους ότι καταρρέουμε οικονομικά σαν χώρα, ότι δεν υπάρχει σάλιο, ότι τα ταμεία έχουν φαληρίσει κ.ο.κ. Αυτούς να ελέγξει ο κ. εισαγγελέας για διασπορά ψευδών ειδήσεων λοιπόν, αν όσα έλεγαν ήταν ψευδή και βέβαια να ελέγξει ποιοί "πλούτισαν" από την εκτόξευση των spread κι ας ρωτήσουν και τον κ. Παμπούκη γι' αυτά. Κάτι θα ξέρει παραπάνω.