ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.6.10

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΠΑΝΟ ΧΑΡΙΤΟ!!! Μόνο που την "αντικειμενική σου ενημέρωση " πληρώνει ο ελληνικός λαός μέσω της ΔΕΗ


Διαβάστε την "αντικειμενική ενημέρωση" από τον μισθωτό της ΕΡΤ:

Το Ισραήλ και οι "άλλοι" (Panos Haritos)

Το Ισραήλ για μια ακόμα φορά στέκει στη γωνία. Όχι γιατί ξεπέρασε κάποιο όριο, ούτε γιατί προκάλεσε με κάποιο τρόπο. Απλά γιατί όλοι οι άλλοι δεν τους καταλάβαίνουν.
Η δημόσια εικόνα του Ισραήλ διεθνώς δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Από τα Ηνωμένα Έθνη μέχρι τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και τις ανθρωπιστικές επίσης ασκείται κριτική για δεκάδες παραβιάσεις του κώδικα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Το Ισραήλ από την πλευρά του απαντά ότι οι ξένες χώρες διακατέχονται από προκατάληψη.
Δυσκολεύονται να κατανοήσουν τις απειλές που δέχεται η χώρα από τους κοντινούς και μακρινούς γείτονες.
Δυσκολεύονται να κατανοήσουν γιατί το Ισραήλ μπορεί να επιχειρεί σε Διεθνή Ύδατα και να πραγματοποιεί νηοψίες σε διερχόμενα σκάφη που δηλώνουν ότι μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια αλλά στην πραγματικότητα έχουν άλλους σκοπούς. ...


Η Διεθνής κοινότητα κλείνει τα μάτια και σφυρίζει αδιάφορα όταν μετά από την επιχείρηση λιντσαρίσματος των ισραηλινών κομμάντος που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις κάμερες των ελικοπτέρων του στρατού ήρθαν και τα στοιχεία για το παράνομο φορτίο του Mevi Marmara.
Κουζινομάχαιρα όλων των διαστάσεων, μια σιδηρογροθιά , δυο πιστόλια (τα οποία ανήκαν στους ισραηλινούς στρατιώτες) και κάποιες μάσκες αερίων.


Τα φορτηγά σκάφη υπόκεινται στους κανόνες της Διεθνούς Ναυτιλίας και με βάσει αυτούς τους κανόνες ο καπετάνιος είναι υποχρεωμένος να φέρει στο θάλαμο διακυβερνήσεως τουλάχιστον ένα πιστόλι (τα σκάφη δεν είχαν ούτε καν αυτόν το νόμιμο οπλισμό μαζί), ενώ στους μάγειρες δεν απαγορεύονται τα κουζινομάχαιρα.


Επίσης το Ισραήλ γνωστοποίησε ότι βρέθηκαν διόπτρες νυχτερινής όρασης και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Όταν ζητήσαμε από το υπουργείο άμυνας να τα δούμε μας παρέπεμψαν στο υπουργείο των εξωτερικών κι από εκεί ακόμα περιμένουμε απάντηση.
Τυφλωμένοι από τα αισθήματα αγάπης για τους παλαιστινίους και μίσους για τους ισραηλινούς, οι ξένοι παραβλέπουν ότι οι κομμάντος άνοιξαν πυρ για να προστατεύσουν τη ζωή τους που απειλούνταν. Όσο για τα διεθνή ύδατα ...τι πιο λογικό όταν κάποιος απειλεί το σπίτι σου -έστω κι αν μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια, έστω κι αν βρίσκεται 70 ναυτικά μίλια μακρία από αυτό - να επέμβεις για να αποτρέψεις την απειλή.
Όταν οι έποικοι στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη της Δυτικής Όχθης ανοίγουν πυρ για να προστατέψουν τη ζωή τους που απειλείται από τα πιτσιρίκια που τους πετούν πέτρες η διεθνής κοινότητα σφυρίζει αδιάφορα όταν οι αρχές ασφαλείας του Ισραήλ έρχονται στη δυσάρεστη θέση να τους επιβάλουν ολιγοήμερο κατ 'οίκον περιορισμό για την ενέργειά τους.
Αντίθετα οι ανθρωπιστικές οργανώσεις σηκώνουν θύελλα αντιδράσεων όταν τα πιτσιρίκια των που πετούν πέτρες -σε εκείνους που κατέχουν τη γη τους- δικάζονται από στρατιωτικά δικαστήρια του Ισραήλ, γιατί ήδη από την ηλικία των 16 ετών τα παιδιά των παλαιστίνιων θεωρούνται από το στρατιωτικό δικαστήριο ενήλικες.



Οι ξένοι πολίτες αδυνατούν να κατανοήσουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα 16χρονο παιδί παλαιστινίων και ένα ισραηλινών και γιατί το πρώτο ενηλικιώνεται γρηγορότερα.
Η πλειοψηφία των ξένων δημοσιογράφων είναι προκατελειμένοι και αρκετοί εξ αυτών διακατέχονται από αντισιμιτικά αισθήματα.

Ίσως, για αυτό το υλικό των δημοσιογράφων από τα σκάφη προς τη Γάζα, κατασχέθηκε από τις αρχές ασφαλείας του Ισραήλ και οι δημοσιογράφοι μπήκαν στα κελιά της φυλακής της Beer Sheva.


Ίσως, τις επόμενες ημέρες να κατηγορηθεί κι o υποφαινόμενος πως.. ανήκει στην κατηγορία αυτή.
Όπως και να έχει πάντως, έχοντας ως έδρα το Ισραήλ για την άσκηση του επαγγέλματος μου, οφείλω να ομολογήσω ότι επιστρέφοντας από το τελευταίο ρεπορτάζ δυσκολεύτηκα να βρω τις λέξεις για να απαντήσω στο ερώτημα της πεντάχρονης κόρης μου για το πιο ήταν το θέμα που κάλυψα αυτή τη φορά στις τόσες μέρες που έλλειπα..

Όχι γιατί είναι δύσκολο να εξηγήσεις στα παιδιά. Απλά γιατί δυσκολεύτηκα να κατανοήσω "το έγκλημα και την τιμωρία".


Ίσως με μια καλύτερη προσπάθεια από την πλευρά του Ισραήλ να κατανοήσω κι εγώ, όλα εκείνα που δυσκολεύονται να κατανοήσουν οι "ξένοι".
Στοχασμος Πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια: