ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.6.10

Μήνυση κατά πάντων…για διασπορά ψευδών ειδήσεων και για επιστροφή της δραχμής! Συμπεριλαμβάνεται και ο ΓΑΠ για την "απώλεια εθνικής κυριαρχίας"?

Την αντίδραση του επίτιμου εισαγγελέα Εφετών, κ. Αργύρη Τσίχλα, προκάλεσαν οι φήμες περί επιστροφή της χώρας στη δραχμή, σύμφωνα με δημοσίευμα του Σκάι.

Ο κ. Τσίχλας κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για διασπορά ψευδών ειδήσεων στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, και στρέφεται κατά όσων διέσπειραν ή εξακολουθούν να διασπείρουν με οποιοδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες, ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβους στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα.

«Ο ίδιος αναφέρεται στη μήνυσή σε δημοσιεύματα του Tύπου και blogs που ισχυρίζονται ότι στο παλιό νομισματοκοπείο η κυβέρνηση κόβει δραχμές σε μέταλλο και χαρτονομίσματα για την επαναφορά της δραχμής», αναφέρει ο Σκάι.

Μήνυση για τις φήμες περί επιστροφής στη δραχμή

===================

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Άλλη μια κατάσταση (και αυτή την φορά εντελώς αστεία) που η κυβέρνηση με τις κινήσεις της μεταβάλει σε κρίση εμπιστοσύνης και τελικά κρίση πανικού. Το έργο το ξαναείδαμε. Η παρούσα μήνυση κατά πάντων (τύπος Blogs και Δημοσιογράφων) αλλά και η κατά συνήθεια (πια) παρεμβάσεις του πρωθυπουργού φέρνουν το αστείο αυτό θέμα της δραχμής στο κέντρο της δημόσιας συζήτησης.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο πρωθυπουργός και τα πουλέν του δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν, και όσο ο Γιώργος διαψεύδει τόσο καταστρεφόμαστε…

Ο θεός να μας βοηθήσει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το καλό με τα πασόκια είναι ότι είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος αν λένε αλήθεια. Πάντα κάνουν το αντίθετο από αυτό που λένε δημόσια! Τώρα σε αυτήν την περίπτωση με τη δραχμή ελπίζω να βγούν ψεύτες!