ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.6.10

ΑΝΤΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΥΙΟ ΣΟΥ!!! Ο ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΓΑΠ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!


Είμαστε στο Μάρτιο του σωτήριου έτους 1987. Την Τούρκια κυβέρνα ο Οζάλ με πρόεδρο τον πραξικοματία του 1980 Εβρέν. Την Ελλάδα Ανδρέας Παπανδρέου. Υπουργός εξωτερικών ο νυν πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Η Τουρκία κατά πάγια τακτική του τελευταίου μισού αιώνα αποφασίζει να προκαλέσει την Ελλάδα με την αποστολή του ερευνητικού σκάφους «Σισμίκ-1» στο Αιγαίο. Κατά τον Καντεμίρ «είχε έλθει η ώρα να λάβουν οι Έλληνες την απάντηση που τους άξιζε» διότι είχαν το θράσσος να.. διαμαρτύρονται για τις παραβιάσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Η Ελληνική απάντηση;

Οι ένοπλες δυνάμεις τίθενται σε επιφύλακη, η Αμερικανική βάση στη Νέα Μάκρη κλείνει [1], ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών μεταβαίνει στη Σόφια για να εξασφαλίσει πιθανή Βουλγαρική υποστήριξη ή τουλάχιστον ουδετερότητα και το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό βγαίνει στο Αιγαίο για πόλεμο [2] και η Ελλάδα καθιστά σαφές ότι το Σισμίκ ή θα αναστρέψει ή θα δεχτεί επίθεση από το ΠΝ.

Και τότε συμβαίνουν τα εξής... θαυμαστά:

· Το Τουρκικό Ναυτικό πιστό στις παραδόσεις του κλείνεται στα στενά και μέσα στον κόλπο της Σμύρνης με τους Έληνες να περιπολούν απέξω μπας και τολμήσει να βγεί. Αλλά φεύ οι αναγνωρίσεις δείχνουν τους Τούρκους όχι μόνο μη διατεθημένους να βγούν αλλά να έχουν πολλαπλασιάσει τις περιπολίες μην τυχόν... και μπούμε εμείς μέσα!

ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ!!!...............

---------------------------------------------------------------------


ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΜΟΥΛΟΣ" .... ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ....... ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ "ΣΚΑΣΜΟ" ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΙΓΑΙΟ

Στο Βόρειο Αιγαίο το  Τσεσμέ

Στα νερά του Βορείου Αιγαίου, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, μεταξύ ηπειρωτικής Θράκης και Σαμοθράκης έπλεε από το πρωί της Τετάρτης το τουρκικό υδρογραφικό και ωκεανογραφικό σκάφος "Cesme".

Σύμφωνα με σήματα του ναυτικού κώδικα, οι τουρκικές αρχές έβγαλαν το σκάφος προκειμένου να κάνουν θαλάσσιες έρευνες στην περιοχή.

Όπως έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, το υδρογραφικό σκάφος, στις 16.00 εισήλθε στα τουρκικά χωρικά ύδατα και στις 16:45 αγκυροβόλησε στον Αίνο.

Οπως ανακοίνωσε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, οι ελληνικές Αρχές ήταν από το πρωί σε συνεχή επικοινωνία και συντονισμό με το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Ηδη οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εξωτερικών προέβησαν σε διάβημα προς την τουρκική πλευρά, ζητώντας εξηγήσεις για τη δραστηριότητα του εν λόγω πλοίου.

πηγη ΕΘΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: