ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.10

Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ....ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΜΟΥ



Πολυχώρος Πολιτισμού στο Μέγα Δέρειο από το Πατριωτικό Μέτωπο

Την δημιουργία Πολιτιστικού Πολυχώρου στο Μέγα Δέρειο του Έβρου, αποφάσισε σε σύσκεψή της χθες, η Διοικούσα Επιτροπή του Πατριωτικού Μετώπου Θεσσαλονίκης.

Ο Πολυχώρος αυτός, έχει ως στόχους:

  1. Την δωρεάν φιλοξενία όλων των Ελλήνων, έτσι ώστε να γνωρίσουν από κοντά τη Θράκη μας, αλλά και τους μουσουλμάνους Έλληνες αδελφούς μας.
  2. Την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής κλπ.
  3. Την οργάνωση διαλέξεων, ημερίδων και άλλων ενημερωτικών εκδηλώσεων με ομιλητές ακαδημαϊκούς-γνώστες της ιστορίας της περιοχής και των ιδιαιτεροτήτων της.
  4. Τη στήριξη του έργου της Δασκάλας μας Χαράς Νικοπούλου και την συνέχισή του, αν η κ. Νικοπούλου αναγκαστεί τελικά να αποχωρήσει από το Μέγα Δέρειο.

Καλούνται όλοι οι Έλληνες που επιθυμούν να συνδράμουν στην δημιουργία του Πολιτιστικού αυτού Πολυχώρου, αλλά και να φιλοξενηθούν στο Οίκημά του, να επικοινωνήσουν με το μέλος της Δ.Ε. Θεσσαλονίκης του Πατριωτικού Μετώπου κ. Μιχάλη Γιάντση στο τηλ. 6977287774. Καλούνται επίσης όλοι οι καλλιτέχνες αλλά και γενικότερα οι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, που θέλουν να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια, να ενημερώσουν τον κ. Γιάντση, υπεύθυνο του Πολιτιστικού Πολυχώρου, για να προγραμματισθεί η σχετική εκδήλωση.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, με την κίνησή του αυτή, προχωρά από την θεωρία και τα μεγάλα λόγια στην πράξη, με βάση το δεδομένο της αδυναμίας των Μουσουλμανόπαιδων να δουν και να βιώσουν από κοντά πολιτιστικές εκδηλώσεις, από τους εκβιασμούς που υφίστανται από τους πράκτορες του τουρκικού προξενείου. Αφού λοιπόν τα Ελληνόπουλα-Μουσουλμανόπουλα-Πομακόπουλα, δεν μπορούν να έλθουν σε εμάς, θα πάμε εμείς σε αυτά.

(Υπενθύμιση: Το Πατριωτικό Μέτωπο σας καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. στο Holiday Inn, στη Μοναστηρίου, κοντά στο Βαρδάρη).


Δεν υπάρχουν σχόλια: