ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.10

Ιδου ποιος άνοιξε την κερκόπορτα στους κερδοσκόπους. ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΓΥΡΤΗ

Αντιγράφω απο: Herald Tribune μέσω Τhe Insider:

Νεοκλεγείς και αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δημόσιο έλλειμμα, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στις Βρυξέλλες, για την πρώτη του συνάντηση με τους Ευρωπαίους ηγέτες, τον περασμένο Δεκέμβριο, «χωρίς να έχει στη διάθεσή του πολλά γερά χαρτιά», όπως σημειώνεται. Θα μπορούσε να επιχειρήσει να κερδίσει χρόνο, αντ’ αυτού προτίμησε να τους τα πει όλα.

Όχι μόνο το ελληνικό έλλειμμα ήταν δύο φορές μεγαλύτερο από ό,τι είχε παρουσιαστεί προηγουμένως, αλλά και τα οικονομικά μεγέθη της χώρας βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση, η διαφθορά ήταν διάχυτη και η φοροδιαφυγή ανεξέλεγκτη.

======================

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου : Προφανώς και παρέλαβε χάος από την προηγούμενη κυβέρνηση όμως είμαστε εν μέσω διεθνούς κρίσης -πολέμου.

Είναι σαν να βγαίνει ο νέος αρχηγός του στρατού μας και να λέει στους εχθρούς- τούρκους ότι σε εκείνο το σημείο οι νάρκες δεν δουλεύουν, εκείνο και το άλλο ναρκοπέδιο είναι ψεύτικα. Εκείνα τα νησιά δεν φυλάγονται καθόλου, δεν μπορούμε να σηκώσουμε πάνω από 10 αεροσκάφη την ώρα ενώ τρία πλοία μας είναι για φούντο. Έχουμε λειψανδρία στον Έβρο και όλα τα όπλα που έχουμε στην Ρόδο είναι σκουριασμένα. Μάλιστα ο νέος Αρχηγός του Στρατού μας βγήκε σε κάθε διεθνές ΜΜΕ μην τύχει και δεν το μάθει κάποιος κερδοσκόπος ενώ καθυστέρησε δραματικά να πάρει μέτρα.

Τελικά συνέβη αυτό που θεωρούνταν αδιανόητο Μια χώρα μέλλος του ευρώ προσέφυγε στο ΔΝΤ. Ήταν αναμενόμενο να δεχτούμε επίθεση και ήταν αναμενόμενο να καταστεί το ΔΝΤ μονόδρομος. Ανοίξαμε την κερκοπόρτα στους κερδοσκόπους και έπεσαν στίφη επάνω μας. Υπάρχει κανείς που διαφωνεί με ότι λέω;

=====

Αι σιχιρ με τον βλαμμένο σας που θα με εγκαλέσεται κιόλας. Ο ανθρωπος αυτός δεν προστάτεψε το εθνικό συμφέρον ως όφειλε

Δεν υπάρχουν σχόλια: