ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.6.10

ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ... ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ "Το κόλπο Παπαδημούλη-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ..".


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKnW_M2JXXkaBAi-U1bPs-P3ljAJFoLtIzu-cCcxbWvY5T_jxVPSD8lAPeYANr8SXJoizQ3ejNA2ggCzRjc3WFMiqNEEFCHvZugCS7aGha6_7WzOXVaupnQnhFphsRqzhj7XULoUbyrfw/s320/%255Cimages%255Ccontent%255C29034.jpg
http://egolpio.files.wordpress.com/2009/10/pasok-logo300.jpg
Καλά στημένο είναι το κόλπο που σκέφτηκαν και προσπαθούν να υλοποιήσουν ο κ. Παπαδημούλης και οι ''συνεργοί'' του, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!http://brexians.files.wordpress.com/2009/11/507pxneadimokratialogosbx2.png
Στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και κυρίως να καλύψουν την ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στη χώρα.

Η επιτροπή επιθυμεί να καλέσει και την κουτσή Μαρία στην εξεταστική, ώστε να χαθεί η μπάλα και τελικά, να μη βγει κανένα συμπέρασμα από τη μια και από την άλλη ο κόσμος να ξεχάσει την πτώση του τζίρου, τους αποκλεισμούς των λιμανιών, την εκτίναξη της ανεργίας κλπ...
24ωρο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς κανείς δεν εμπιστεύεται την Αριστερά ότι παίζει τίμιο παιχνίδι και ότι δεν ενδίδει σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι για την κάλυψη των σκανδάλων.