ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.6.10

Μην το διαβάσετε, σας τo λέμε ότι είναι υβριστικό!

Απο το troktiko


Καλά ρε... κλέφτες,απατεώνες, λήσταρχοι, δεν ντρέπεστε καθόλου; Πήγε η κυβέρνηση με τον Παπακωνσταντίνου και έκαναν αγωγή 10δισ ευρώ στην Ι.Μ. Βατοπαιδίου για το θέμα των ανταλλαγών αντί να πάνε να κάνουν αγωγή σε αυτούς που στέλνουν στην προανακριτική; Τι σας φταίει το μοναστήρι και η περιουσία του; Κάντε στους μοναχούς αν θεωρείτε ότι ευθύνονται αλλά βάζετε χέρι στο μοναστήρι της Παναγίας ρε κάφροι;

Θα πέσει φωτιά να μας κάψει όλους μαζί. Που να τα βρούνε τα 10δισ ευρώ ρε αλήτες; Να πουλήσουν την τίμια ζώνη της Παναγίας ή τον τίμιο σταυρό που έχει το μοναστήρι;

Καλά ρε λίγη τσίπα δεν έχετε πάνω σας; Δεν φοβάστε ότι θα δώσετε λόγο κάποια ...

στιγμή (και όχι ενώπιον των ανθρώπων).
Αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε σκληρές εκφράσεις γιατί τα έβαλαν με το μοναστήρι και άφησαν τους παραπλανηθέντες υπουργούς.

Σε τι διαφέρετε από τον "Μέγα Ιεροεξεταστή" του Ντοστογιέφσκι; Κατηγορείτε τα ...Θεία και όχι τους ανθρώπους! Σας χάλασαν την μοιρασιά, τις ανταλλαγές, τις ψηφοθηρίες και λειτουργείτε λες και είστε οι Θέοι του κόσμου τούτου.

Κάντε αγωγές στον ηγούμενο Εφραίμ και τον μοναχό Αρσένιο. Αλλά εκεί ξέρετε ότι δεν θα πάρετε μια γιατί δεν βρέθηκε τίποτα στους λογαριασμούς τους.

Σε κελί (ήταν στο μοναστήρι) και το πολύ πολύ σε κελί να καταλήξουν.

Αλίμονο όμως και στην ...μάνα που γέννησε τέτοιους λαοπλάνους όπως είστε εσείς που βάζετε χέρι στα τάματα της Παναγίας.

Θέλουμε ο κόσμος να καταλάβει τι εννοούμε. Αθωώνουν τους υπουργούς με κάτι εξεταστικές της πλάκας και δεν κάνουν αγωγή στην siemens ενώ την ίδια ώρα κάνουν αγωγή σε ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.

Ρε ανόητοι ξέρετε την ιστορία του μοναστηριού; Ξέρετε την προσφορά του στον Ελληνισμό και τον πολιτισμό;

Θυμηθείτε το ότι δεν θα σας λυπηθεί ούτε η... μάνα που σας γέννησε...

(Oι ύβρεις μας είναι ...διαδικτυακή αδεία για την αηδία)
=================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:

Τα μπινελίκια και τα επιχειρήματα του troktiko μας εκφράζουν απόλυτα δεδομένου και των ευτελών πολιτικών δρώμενων τα οποία ξεπερνούν κάθε επικοινωνιακή πολιτική . ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: